MIRJANA ŠOKIRALA MRAČNOM TAJNOM: "Muž ne zna da sam mu podvalila decu, a ljubavnik ni ne sluti šta sam uradila"

Žena podvalila mužu dvoje dece, koje joj je napravio ljubavnik, pa šokirala detaljima afere.

Ljubav
MIRJANA ŠOKIRALA MRAČNOM TAJNOM: "Muž ne zna da sam mu podvalila decu, a ljubavnik ni ne sluti šta sam uradila"
Foto: Shutterstock

Čitateljka portala Moje vrijeme, Mirjana (61) ogolila je svoju šokantnu ispovest i otkrila neverovatne detalje iz svpg bračnog života. Naime, ona je otkrila da živi u srećnom braku, ali da je zatrudnela sa drugim muškarcem, te je, praktično, svom mužu podvalila decu.

"Udala sam se iz ljubavi, na četvrtoj godini fakulteta. Naravno, nismo odmah željeli decu. Stvorili smo topli dom i kad smo poželeli dete, to jednostavno nije išlo. Svi pregledi su bili uredni. Govorili su nam da samo trebamo biti strpljivi."

Ona je nakon devet godina braka imala avanturu s drugim muškarcem. Upoznala ga je na seminaru koji se održavao daleko od grada u kojem živi.

žena, Tužna žena, Starija žena
foto: Shutterstock

"Svidelo mi se njegovo društvo, i tako smo završili u sobi. Tih nekoliko dana bilo je lepo. Vratila sam se kući i nakon nekog vremena shvatila sam da sam trudna. S tim muškarcem nisam nastavljala komunikaciju. Rodila se ćerka, muž i ja bili smo presrećni. Ljubav naša, našoj sreći nije bilo kraja. Kako je rasla, čak su govorili da liči na mog supruga", otkrila je žena.

S biološkim ocem svog deteta, Mirjana se i dalje tek poslovno viđala, no nije se s njim upuštala u intimnosti. Ipak, nakon nekoliko godina oboje su se našli na drugom kontinentu. Nakratko su obnovili strast, a ona je ponovo ostala u drugom stanju.

"Moja deca su rođeni brat i sestra. Muž je srećan. Muškarac koji je poslužio svrsi nema pojma. On ima svoju ženu i decu. Na seminare više ne idem. Sada idu mlade kolegice. Imam dobrog muža, decu, dobar brak i tajnu koja ide sa mnom u grob. Ne treba mi ničija osuda. Dovoljno je da živim s tom tajnom. ne znam šta muž misli. Nikada nije dao nikakve naznake da išta naslućuje", zaključuje Mirjana, očigledno zadovoljna sa onim što joj je život dao.

(Stil/ Moje vrijeme)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs