FATALNA VODITELJKA ZBOG NJEGA URADILA ZAPANJUJUĆU STVAR, ON OŽENIO 3O GODINA MLAĐU: Buran ljubavni život Miće Megatrenda

Mića Megatrend godinama unazad intrigira javnost, kako zbog poslovnih poduhvata, tako i zbog burnog ljubavnog života. Iako su ga spajali sa brojnim lepoticama, moge afere je demantovao.

Ljubav
11:07h Autor:
FATALNA VODITELJKA ZBOG NJEGA URADILA ZAPANJUJUĆU STVAR, ON OŽENIO 3O GODINA MLAĐU: Buran ljubavni život Miće Megatrenda
Mića Jovanović sa bivšom ženom, Foto: Kurir / Marina Lopičić

Prof. dr Mića Jovanović, vlasnik Univerziteta Megatrend, početkom avgusta našao se u neobičnoj životnoj situaciji. Naime, kako je otkrio, njega je dugogodišnja partnera opljačkala dok je bio u Francuskoj, a iz kće je uzela dragocenosti koje vrede više stotina hiljada evra. A sada je policija Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu podnela krivičnu prijavu protiv Ane V.

Bivša partnerka Miće Megatrenda, imala je ključ od njegove kuće i 26. jula ušla je u dom, javila se obezbeđenju, te je otključala vrata originalnim ključem koji je imala od ranije i šifrom koju je znala otvorila sef u kući i iz njega uzela ključ metalne kase u kojoj je Jovanović čuvao zlato.

"Iz njega je, kako se sumnja, odnela mnogo više zlata nego što se sumnjalo u početku, osim zlatnih poluga vrednih skoro 265.000 evra i sata "rolex", vrednog 45.000 evra, uzela je i sat vredan oko 15.000 evra, muški zlatni lanac težine oko 200 grama, masonski medaljon od zlata, 40 starorimskih novčića i šest američkih zlatnika, od kojih je svaki težine 50 do 100 grama", otkriva izvor.

Mića Jovanović
foto: ATA Images

Jovanović u prvoj prijavi policiji naveo i da je "roleks" koji je ukraden limitirane serije "daj end dejt", koji ima veliku kolekcionarsku vrednost i košta najmanje 45.000 evra. "Na poleđini sata je ugravirano "Milici za 30. rođendan i 10 godina vernosti. To je bio moj poklon bivšoj ženi", navodno je u prijavi napisao Mića Megatrend.

Ovu prijavu, međutim, kasnije istog dana je povukao, ali je onda za medije objasnio da je posle povlačenja prijave, ponovo prijavio tada već bivšu emotivnu partnerku s kojom je u vezi bio 10 godina.

"Ja sam prijavio prvo, pa sam povukao, sve dok nisam video sigurnosne kamere i video da je u celoj toj akciji učestvovala i njena drugarica koja je veliko zlo. Prijavio sam i nju i njenu drugaricu", ispričao je Jovanović.

Objasnio je da je krađu ustanovio kada se vratio sa puta iz Francuske.

"29. jula sam došao za Beograd utvrdio to, bio sam u dilemi da li da prijavim. Pa sam povukao, a kada sam video tu drugu devojku na kameri sam opet prijavio 1. avgusta. Mislim da se to planiralo malo duže, pa su uradile kada sam otišao na put", ispričao je Jovanović.

Mića Jovanović
foto: Kurir / Zorana Jevtić

Više od decenije ju je voleo, a o njoj je do sada imao samo reči hvale.

"Bili smo u vezi 10 godina, pokušao sam da joj kažem da ta drugarica nije za druženje, moja bivša devojka je vanserijska, prepametna, vredna, obrazovana, svira klavir, slika, kuva odlično, izgleda šampionski. I dalje je volim, ne možete da ne volite takvu devojku. Ogromna je šteta u pitanju, ogroman novac, ja ne mogu svoja osećanja prema njoj da promenim. Ne mogu ništa loše da kažem, ali je pre dve, tri godine ušla u loše društvo sa dve drugarice koje su je uvukle da radi loše stvari Što se mene tiče sve je oprošteno", je Jovanović za "Blic".

Uživao je sa njom na luksuznim destinacijama, te nije uopšte štedeo, već se trudio svaku želju da joj ispuni.

"Mića je atraktivnu plavušu vodio u Kan, potrošio je čitavo bogatstvo na nju! Prijateljima je pričao kako je do ušiju zaljubljen u nju, pa nije žalio para da uživa baš onako kako ona želi. Ona je dosta mlađa od njega i jako je lepa", stakao je izvor blizak Jovanoviću.

Mića Jovanović
foto: Kurir / Marina Lopičić

Međutim, Jovanovićeva bivša izabranica imala je buran život, budući da je u novembru prošle godine izazvala saobraćajnu nezgodu u kojoj je na Senjaku povređen Aleksandar T., inače Jovanovićev poslovni poznanik, što je Mića i potvrdio.

Brak sa 30 godina mlađom ženom

Pre burne veze sa atraktivnom plavušom, Mića je voleo duplo mlađu Milicu Đorđević, sa kojom se bio venčao pre nešto više od 10 godina.

Svoju ljubav krunisali su na Azurnoj obali sa kumovima, slikarom Milošem Šobajićem i operskom divom Draganom del Monako. Njih je Mića Jovanović venčao samo nekoliko dana pre nego što je i on izgovorio sudbonosno "da".

- Mićino imanje u rezidencijalnom delu Kana bilo je pravo mesto za tako lep događaj. On je na prst svoje izabranice stavio prsten koji je ručni rad čuvenih juvelira ‘Van Cliff and Arples’, sa brilijantom od pet karata, vredan 70.000 evra - ispričao je za "Alo" davno prijatelj mladenaca.

Mića Jovanović
foto: Kurir / Zorana Jevtić

Gala proslava upriličena je po uzoru na one koje možemo da vidim u Holivudu, a Mića nije žalio novac, ni vreme kada je sreća njegove drage u pitanju. Ipak, taj brak nije opstao.

Zanimljiv odnos sa fatalnom plavušom

Ono što je takođe poznato javnosti kada je njegov emotivni život u pitanju jeste i navodna veza sa bivšom manekenkom Sandrom Obradović.

- Sandra i Mića se često pojavljuju zajedno po kafićima i restoranima. Tada ne uspevaju da sakriju zaljubljene poglede, pogotovo Mića, koji je potpuno odlepio za voditeljkom - govorio je pre više od deceniju dobro obavešteni za domaže medije.

Sandra Obradović
foto: Kurir / Marina Lopičić

Baš u to vreme kada se šuškalo o njihovoj romansi, Sandra je diplomiralana Megatrend univerzitezu.

- Uh... Šta da vam kažem? Sem pukog prijateljstva, među nama nema ničega. Očekivao sam da će me neko zvati jer sam čuo da se to priča po gradu - osvrnup se 2012. godine Mića na priče da je za misicom i nekadašnjom voditeljkom.

I Sandra je oštro demantovala naovde o njihovoj vezi, te je istakla da su bili samo prijatelji.

- Mi smo samo prijatelji. Najnormalnije je da s prijateljem popiješ kafu ili odeš na večeru - naglasila je plavokosa voditeljka.

1 / 5 Foto: Kurir / Nemanja Nikolić

Iako su tvrdi da među njima nema ništa više od prijateljstva, manekenku je odala tetovaža posvećena Mići. Ona je na levoj podlaktici istetovirala njegovo ime i prezime.

Sandra Obradović postala je poznata nakon što je u rijalitiju „Farma“ zavela Marka Đurovskog, koji je tada bio u vezi s devojkom sa kojom je i dan-danas. U isto vreme, Obradovićeva se zabavljala sa izvesnim rukometašem iz Požarevca. Nakon toga je bila i sa pevačem Slobom Vasićem, koji je, kako se pričalo, sve što bi zaradio trošio na nju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs