LJUBAV KOJA JE FRAPIRALA CEO SVET: Niko nije mogao ni da zamisli da će najlepša žena iz sporta smuvati ovu MEGA ZVEZDU

Najlepša fudbalerka zavela poznatu pevačicu, uhvaćene kako uživaju sa Bekamovima.

Ljubav
13:09h Autor:
LJUBAV KOJA JE FRAPIRALA CEO SVET: Niko nije mogao ni da zamisli da će najlepša žena iz sporta smuvati ovu MEGA ZVEZDU
Najlepša fudbalerka zavela poznatu pevačicu, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nekadašnja reprezentativka Engleske u fudbalu i svojevremeno jedna od najlepših igračica sveta Aleks Skot (38) iznenadila je svetskui javnost, obelodanivši vezu sa pop zvezdom Džes Glin. Naime, dame su pokušale da kriju romansu i osećanja prethodna dva meseca, ali budno oko paparaca ih je fotografisalo dok su uživali sa Viktorijom i Dejvidom Bekamom na njihovoj ekskluzivnoj "Netfliks" premijernoj zabavi nakon premijere domunetarca.

Aleks Skot
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Aleks i Džes nisu želele da požuruju stvari ili da prerano izađu u javnost. Htele su da vide kako funkcionišu u vezi i da li zaista odgovaraju jedna drugoj. Ali. one sada izgledaju zaista srećni. Obe su jake, nezavisne žene sa zajedničkom strašću i poštovanjem svojih karijera, koje podržavaju jedna drugu sa strane . rekao je bliski izvor ovog zanimljivog para i dodao:

„Još uvek su rani dani za njih, ali su upoznali drugove i svi su veoma srećni zbog njih."

Džes (33) i Aleks (38) su u julu slikani zajedno rame uz rame kako gledaju tenis na Vimbldonu i od tada su se zbližili. Kasnije su viđene kako uživaju u ručku u pabu u severozapadnom Londonu neposredno pre Svetskog prvenstva za žene u avgustu. Par je potom ostao u kontaktu dok je Aleks otputovala u Australiju da izveštava o turniru za BBC - pre nego što su se ponovo sreli u Londonu po njenom povratku.

Aleks Skot
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Džes je jedina solo umetnica koja je ostvarila sedam singlova broj 1 u Velikoj Britaniji, dok je bivša Lavica Aleks voditeljka "Football Focusa" na Bi-Bi-Siju.

Aleks je ranije pisala u svojim memoarima o romansi sa bivšom saigračicom Keli Smit. Rekla je da je Smit bila njena prva ljubav i govorila je o svom „slomljenom srcu“ prilikom njihovog rastanka.

Sa druge strane, Džes je govorila u intervjuu iz 2015. da „ne stavlja etiketu“ na svoju seksualnost.

- Bila sam samo sa jednom devojkom, a to je devojka sa mog album iz 2015. Nikada neću staviti etiketu na svoju seksualnost. Ljudi nikada ne bi trebalo da se osećaju neprijatno zbog toga koga vole - zaključila je.

Međutim, za sada se nisu oglašavale za medije povodom njihove romanse.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs