ONA JE IMALA 16, ON JE BIO 30 GODINA STARIJI I OŽENJEN: Zaveo ju je, a da ne bi završio u zatvoru pobegli su iz države

Bo Derek nedavno se osvrnula na svoju vezu i brak sa 30 godina starijim rediteljem Džonom Derekom.

Ljubav
Autor:
ONA JE IMALA 16, ON JE BIO 30 GODINA STARIJI I OŽENJEN: Zaveo ju je, a da ne bi završio u zatvoru pobegli su iz države
Slavna glumica sa 16 se zaljubila u 30 godina starijeg, Foto: Supplied by LMKMEDIA / Landmark / Profimedia

Slavna glumica Bo Derek je otkrila kako se još uvek stidi zbog afere koju je kao tinejdžerka imala sa rediteljem Džonom Derekom koja je uništila njegov brak sa Lindom Evans.

Bivša manekenka je imala 16 godina kada je upoznala Dereka, 30 godina starijeg od nje, nakon što ju je angažovao za snimanje njegovog novog filma "Fantazija".

Uprkos činjenici da je Derek u to vreme bio oženjen glumicom iz "Dinastije" Lindom Evans, on i Bo su započeli vezu i zaljubili se dok su bili na snimanju u Grčkoj.

Da bi izbegli krivično gonjenje prema zakonima o vezi sa maloletnim licima u Kaliforniji, zbog njenih godina, par se preselio u Nemačku, zbog čega je Bo napustila školu, a Džon i Linda su okončali svoj brak.

Par se dve godine kasnije vratio u Kaliforniju kada je Bo napunila 18 godina, a venčali su se se 1976. i ostali zajedno sve do njegove smrti od srčane insuficijencije. Proveli su više od dvadeset godina u braku.

Nedavno je Bo u razgovoru za Intervju Magazin otkrila da je svih ovig godina imala osećaj krivice jer je ona bila uzrok raspada braka između Džona i Linde.

Pričajući o aferi, 59-godišnja glumica je rekla: „Zaista mrzim sebe kada pomislim na to. To je najgora stvar koju možeš da uradiš. Ali sve je bilo veoma komplikovano, bila sam veoma mlada i po prvi put sam se zaljubila".

Bo je imala samo 16 godina kada je upoznala Džona
Bo je imala samo 16 godina kada je upoznala Džona foto: Profimedia

Neki ljudi bi možda rekli da nam je bilo suđeno, jer sam bila s njim dok nije umro. Ali to mi samo zvuči kao izgovor, i dalje je to pogrešna stvar", ispričala je glumica pa dodala:

„Sećam se kad sam radila intervju sa Oprom, a ona me je pitala o tome. Rekla sam iskreno "Ne, ne opraštam sebi to."

Bo Derek kaže da se i dalje kaje zbog toga što je unuštila brak
Bo Derek kaže da se i dalje kaje zbog toga što je unuštila brak foto: Profimedia

Zvezda Tarzana, jednom prilikom je otkrila kako se zbog upoznavanja sa Lindom, čak 30 godina kasnije osetila kao potpuna jadnica.

Bila je veoma ljubazna prema meni tom prilikom“, rekla je glumica tada. „Prvi put sam je juče videla, srele smo na izložbi nakita u dobrotvorne svrhe. I bila je isto tako fantastična i divna kao i uvek. Uvek se osećam kao svinja kada sam pored nje. To je jednostavno ukorenjeno u meni i godinama kasnije, tak osećaj krivice. To se nikada neće promeniti", priznala je.

Glumica Linda Evans bila je unuštena nakon razvoda
Glumica Linda Evans bila je unuštena nakon razvoda foto: Profimedia

Takođe je govorila o tome kako je prvi put upoznala Džona na kastingu za novi film koji je snimao i kako je njena majka izrazila uzbuđenje nakon probe, nazvavši ga „tako zgodnim“.

Bo je priznala da u to vreme nije znala ko je Džon, ali kada ga je prvi put ugledala, nije mogla a da se ne složi sa svojom majkom oko Džonovog dobrog izgleda.

Ona je otkrila kako je njena majka bila sa njom dok su snimali u Grčkoj, a zbog njegovog udvaranja opisala je celu situaciju kao "neprijatnu" s obzirom da su svi znali da je Džon u to vreme bio oženjen Lindom.

Njeni roditelji su bili 'prilično uznemireni' zbog njihove veze, ali kaže da je tada bila previše mlada da bi neke stvari razumela.

Zašto se nikada nije ostvarila kao majka, Derek je jednom priznala:

"Dugo godina sam žudela za decom i kada sam imala 30 ili 32, sanjala sam o tome da postanem majka. Ali moj pokojni suprug Džon je imao dvoje dece iz prethodnog braka i nije mu bilo na kraj pameti da ima još jednu bebu u tim godinama. Shvatila sam da bi to dovelo do toga da bih bila samohrana majka. Na kraju, kada je on napokon odlučio da ima dete sa mnom, ja sam ga odbila", priznala je jednom prilikom.

Bo je bila jedna od najlepših glumica
Bo je bila jedna od najlepših glumica foto: Profimedia

Inače, Bo je već više od 20 godina u vezi sa kolegom Džonom Korbetom, najpoznatijeg po ulozi Ejdanda u popularnoj seriji "Seks i grad".

Ona i Džon Korbet upoznali su se preko zajedničkog prijatelja, holivudskog agenta koji je shvatio da bi njih dvoje bili savršen par, a ostalo je istorija.

Tek nedavno, tačnije oko Božića 2020. godine par se venčao u tajnosti, što je Korbet javno potvrdio.

Bo je preko 20 godina u vezi s Džonom Korbetom
Bo je preko 20 godina u vezi s Džonom Korbetom foto: Profimedia

- Venčali smo se negde oko Božića. Bo i ja smo se venčali. Nakon 20 godina odlučili smo to. Nismo želeli da i nama 2020. ostane u lošem sećanju, želeli smo da izvučemo najbolje iz nje - izjavio je Džon prijatelju i voditelju Džeriju O Konelu, tokom gostovanja u njegovom šouu 'The Talk'.

Par se nedavno tajno venčao
Par se nedavno tajno venčao foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs