NIKO IH NE PODRŽAVA

ONA PRIČA SA ANĐELIMA, A ON PREPORUČUJE VEŽBE ZA BRISANJE OTISKA BIVŠIH PARTNERA IZ POLNIH ORGANA ŽENE: Šaman i princeza

Marta Luiz je pronašla sreću pored poznatog holivudskog šamana, uprkos tome što se njihova ljubav nalazi na udaru javnosti!

Ljubav
13:35h Autor:
ONA PRIČA SA ANĐELIMA, A ON PREPORUČUJE VEŽBE ZA BRISANJE OTISKA BIVŠIH PARTNERA IZ POLNIH ORGANA ŽENE: Šaman i princeza
Princeza koja priča sa anđelima se zaljubila u poznatog šamana, Foto: Profimedia

Norveška princeza Marta Luiz (51), posle razvod i samoubistva supruga, uspela je ponovo da izgradi život sa popularnim holivudskim duhovnim guruom Derekom Veretom. Međutim njihovoj vezi se mnogi protive, zbog diskutabilnog ponašanja stavova i trdnji partnera.

Naime, dok ćerka norveškog kralja Haralda ističe da može da priča sa anđelima, njen dečko, koji se deklarisao kao šaman, još više intrigira javnost. Međutim, ne mare mnogo za komentar, te se izgleda svakoda dana sve više vole.

Princeza Marta Luiz, Durek
foto: Profimedia

Ovaj neobičan par se verio u junu uz blagoslov Martinog oca. Ali romansa nije dobro prošla u Norveškoj jer je "šaman šeste generacije" u svojoj knjizi "Spirit Hacking" sugerisao da je rak izbor. Takođe, preporučio je vežbe za uklanjanje 'otisaka' iz ženskih vagina koje su ostavili prethodni seksualni partneri. A na svojoj veb stranici prodaje medaljon za 222 dolara nazvan "Spirit Optimizer" za koji tvrdi da mu je pomogao da prevlada kovid.

- On je varalica, šarlatan i prevarant - kaže kolumnist Dagfinn Nordbo.

Baš njhova veza donosi urušava reputacju norveške kraljevse porodice, čija je popularnost prema prošlomesečnoj anketi opala za 17 posto, jer svi kao razlog tome navode Martinu vezu sa šamanom. A sve to se dešava usred rasprave o ulozi monarhije u mnogim europskim zemljama, pri čemu nekoliko kraljevskih kuća najavljuje smanjenje broja aktivnih članova i modernizaciju.

Princeza Marta Luiz
foto: Profimedia

Norveška monarhija dugo je uživala široku potporu, uglavnom zahvaljujući svojoj skromnosti i prizemljenosi na na čelu sa 85-godišnjim kraljem Haraldom, čija je supruga poznatim po usvajanju progresivnih vrednosti zemlje.

Veret je rekao da razume da bi njegova uverenja mogla biti uznemirujuća za neke, no tvrdi da je žrtva rasizma.

- Belci nam šalju poruke mržnje i pretnje smrću i sve te stvari jer smo zajedno jer... ne žele videti crnca u kraljevskoj porodici- rekao je u videu objavljenom na Instagramu 9. juna.

Bivši gradonačelnik Osla, Fabian Stang, jedan je od retkih koji je dao podršku paru.

- Prodavanje medaljona za dobro zdravlje malo je preterano... ali čudno je da toliki broj onih koji mrze Dereka nisu imali ništa protiv čoveka Snasa. Ne bismo li 2022. Dureka mogli dočekati raširenih ruku i pozvati ga na ozbiljnu raspravu o granici između znanosti i prevare.- napisao je na Facebooku govoreći o poznatom norveškom iscjelitelju koji je umro prošle godine.

Sa druge strane, više od polovine Norvežana želi da se Marta Luiz odrekne titule princeze, pokazuju nedavne ankete. Takođe, nekoliko lekarskih organizacija je odbilo njeno sponzorstvo, upravo zbog stavova partnera o alternativnoj medicini.

Ovo nije prvi put da Marta, inače četvrta u naslednoj liniji iza svog mlađeg brata prestolonaslednika Hakona i njegovo dvoje djece, izaziva kontroverze. dar koji je podijelila i od kojeg je profitirala u knjigama i tečajevima. Titulu "Njeno kraljevsko visočanstvo" izgubila je 2002. kada se povukla s kraljevskih dužnosti kako bi postala vidovnjakinja, a 2019. pristala je da neće koristiti svoju titulu princeze u komercijalne svrhe.

Ništa manje kontroverzan nije bio nj njen prvi muž Ari Behn, sa kojim ima tri ćerke. Počinio je 2019. samoubistvo, samo tri godine nakon njihovog razvoda.

Sada se čini da su ekscentričnosti koje su pokazali princeza i šaman previše za inače flegmatične Norvežane.

1 / 5 Foto: Profimedia

- Kraljevska porodica trebala bi biti ujedinjujuća sila. Problem je u tome što su Marta i Derek upravo suprotno: kontroverzni, a njihovi postupci de karakterišu kao šarlatanski- rekao je Trond Noren Isaksen i dodao:

- Većina Norvežana prezire činjenicu da možete zaraditi na onome što oni smatraju besmislicom koja dolazi s pečatom odobravanja princeze - zaključio je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs