MAJKA MU JE ZNALA DA 14 GODINA DRŽI DEVOJKU U PODRUMU: Plačući se na sudu branio "Bilo joj je divno sa mnom"

Vladimir Českidov (51), koji je 14 godina držao zatočenu u svojoj kući djevojku Ekaterinu (33), na sudu je uveravao ljude da je ona uživala

Lifestyle
Autor:
MAJKA MU JE ZNALA DA 14 GODINA DRŽI DEVOJKU U PODRUMU: Plačući se na sudu branio "Bilo joj je divno sa mnom"
Vladimir Českidov, Foto: preentscreen/Youtube

Muškarac koji je navodno 14 godina držao otetu devojku kao seksualnu robinju rasplakao se na sudu i negirao optužbe.

Vladimir Českidov (51) osumnjičen je da je u svojoj kući u selu Smolina u Čeljabinskoj oblasti držao u kavezu ženu (33) koju je zatočio još 2009. godine. Takođe se suočava i sa optužbom za ubistvo druge žene. Žrtva Ekaterina B, čiji puni identitet nije otkriven, tvrdi da silovana 1.000 puta pre nego što je pobegla .

Vladimirovoj majci Valentini (72) preti kazna do 15 godina zatvora zbog saučesništva u otmici. Valentina je puštena da se brani sa slobode i demantovala je navode da je njen sin maltretirao Ekaterinu rekavši sa optuženičke klupe da je dobrovoljno živela sa njima.

- Živela je kao kraljica. Niko je nije zadržao. Živela je sa nama svojom slobodnom voljom. Vrata na našoj kući su stalno otvorena - rekla je Valentina.

Českidov (51) se suočava i sa krivičnom istragom za ubistvo druge žene koju je navodno držao u kući 2011. godine. Iseckani i skuvani ostaci Oksane, koja je tada imala 30 godina, pronađeni su u podrumu na imanju, saopštili su istražitelji.

Českidov je proglašen sposobnim da se suoči sa sudom nakon što je ranije držan pod naoružanom stražom u psihijatrijskoj bolnici. Tvrdi da je imao saglasan ljubavni odnos sa Ekaterinom, a na pitanje da li ju je silovao odgovorio je da nije.

Žrtva je pobegla iz kuće nakon što se Českidov napio i upao u delirijum, a Valentina pozvala hitnu pomoć. Nije stigao da zaključa kavez u kome je držao ženu, koja je otrčala u selo, a na kraju pronašla sestru Elenu F. koja ju je tražila 14 godina.

- Počela je da mi priča kako ju je muškarac držao, vezao, zalepio joj ruke i usta selotejpom... Rekla mi je da je uvek imao nož u rukama. Tamo je bila još jedna devojka koju je predstavio kao svoju ženu. Ali onda, ne znam kakav su sukob imali, zabio joj je nož pravo u glavu. Sestri je rekao da će dobiti istu kaznu ako se bude ponašala kao ta devojka. Onda mu je pomogla da je raskomada. Ostaci su spakovani u bure - rekla je Elena lokalnim medijima.

Ekaterina je upoznala Vladimira na lokalnoj železničkoj stanici 2009. godine kad joj je ponudio da popiju piće. Tada je imala 19 godina. Pozvao ju je kući i odmah oteo.

vladimir českidov
foto: preentscreen/Youtube

Vladimir je žrtvu navodno vezivao za gredu i lepio joj selotejp preko usta kad bi izlazio iz kuće. Napuštala je kavez samo da čisti kuću i pomaže njegovoj majci, ali i da ga seksualno zadovolji.

Policija je tokom pretresa navodno pronašla veliki broj brnjica, diskove sa pornografskim sadržajem, ali i razne seksualne igračke koje su korišćene tokom navodnih seansi mučenja.

Sudija je pitao Českidova, koji se zvanično vodi kao oženjen, da li ima advokata.

- Nemam novca da platim - odgovorio je optuženi.

Sudija je objasnio da mu je sud obezbedio advokata, a takođe se nije složio sa pokušajem tužilaštva da medijima zabrani da prisustvuju saslušanje zbog seksualno eksplicitnih dokaza.

Određen mu je pritvor od dva meseca.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs