ŽIVOTNA PRIČA KOJA KIDA I NAJTVRĐA SRCA: Rođenog oca je pronašla preko fotografije, a ono što sledi je dirljivo

Brajan Roteri (83) nije se nadao da će ikada videti svoju ćerku s kojom je izgubio kontakt dok je bila beba

Lifestyle
Autor:
ŽIVOTNA PRIČA KOJA KIDA I NAJTVRĐA SRCA: Rođenog oca je pronašla preko fotografije, a ono što sledi je dirljivo
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Brajan Roteri (83) bio je suočen sa dugotrajnim gubitkom nade da će ikada ponovo videti svoju ćerku, Džuli Lund (58), s kojom je izgubio kontakt kada je bila beba. Međutim, sudbina se promenila kada je Džuli odlučila da podeli staru fotografiju iz svoje mladosti u Fejsbuk grupi.

Porodica
foto: preentscreen/Facebook

U poruci koja je pratila fotografiju, Džuli je postavila pitanje: "Da li neko prepoznaje porodicu na ovoj slici? Ja sam beba u kolicima, a fotografija je nastala oko 1963. godine. Puno hvala."

Njena potraga za porodičnim vezama imala je neočekivan obrt kada je porodica sa slike stupila u kontakt s njom.

Porodica s fotografije otkrila joj je da su se brinuli o njoj tokom njenih ranih godina, pruživši joj neophodnu podršku kada je bila beba. No, najveće iznenađenje bilo je to što su je povezali s njenim biološkim ocem, s kojim je bila razdvojena celog života.

Džuli, koja nije znala ni da li je njen otac još uvek živ ni gde se nalazi, osetila je hrabrost i podršku nakon reakcije koju je dobila na objavljenu fotografiju. Odlučila je da zatraži pomoć članova Fejsbuk grupe kako bi pronašla svog oca.

Porodica
foto: preentscreen/Facebook

U procesu potrage, Džuli je otkrila da ju je njen otac redovno posećivao dok je bila beba, ali su ih razdvojili okolnosti koje su uključivale majčinu odluku da je odvede iz određenog područja u Britaniji. Sudbina je dovela oca i ćerku ponovno zajedno u Djuzburiju.

Bila je oduševljena kada joj se javila porodica s fotografije, koja je brinula o njoj neko vreme dok je bila beba. Iznenadili su je i time što su je spojili sa njenim biološkim ocem od koga je bila razdvojena celog života.

Brajan Roteri, Džulin otac, izrazio je svoje osećaje nakon ponovnog susreta s ćerkom. "Mislio sam da je više nikada neću videti, osećam se tako čudno," rekao je, dodajući da, iako nije sklona verovanju u čuda, ponovni susret s ćerkom doživljava kao pravo čudo. Spojili su se preko Fejsbuka.

Džuli je, s druge strane, izrazila tugu zbog izgubljenog vremena koje su proveli razdvojeni, ali je istakla važnost gledanja unapred i fokusiranje na budućnost. "Malo me rastužuje sve vreme koje smo izgubili, toliko puta smo mogli da budemo zajedno, ali nema smisla da gledamo unazad, možemo samo da gledamo napred," rekla je Džuli, srećna zbog ponovnog susreta sa ocem.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs