8 zlatnih saveta

Njoj je uspelo, i vama će: Smršala 12 kilograma bez odricanja, evo kako! (FOTO)

Zahvaljujući promenama koje je uvela u jelovnik, vratila je svoje zdravlje nakon borbe sa rakom dojke i potpuno neočekivano smršala 12 kilograma
Fitnes & Nutricija
01:34h Autor:
Njoj je uspelo, i vama će: Smršala 12 kilograma bez odricanja, evo kako! (FOTO)
Foto: Instagram / Miarussostern

Nakon bezuspešne borbe protiv raka dojke, Mia Stern je promenila svoju ishranu i bez velikih odricanja uspela je neočekivano da smrša 12 kilograma.

"Jela sam više nego ikad, obožavala sam to što jedem, a višak kilograma se topio. Imala sam puno energije, redovnu probavu, dobro sam spavala i koža mi je blistala. Osećala sam se kao da sam našla izvor večne mladosti", ispričala je Mia i pritom otkrila trikove uz koje joj je to uspelo.

Gušila se od debljine: Dženi otkrila kako je sa 130 kg došla do 80 kg! (FOTO)

1. Započnite dan šoljicom tople vode s malo limuna. Taj jednostavan napitak garantovano pokreće probavu.

2. Redovno hidrirajte svoje telo tokom dana. Pored drugih tečnosti, dnevno popijte barem litar i po vode kako biste izbacili toksine iz tela.

3. Četiri puta nedeljno dan započnite sa zelenim smutijem po svom izboru. Na ovaj način unećete potrebne nutrijente u telo na samom početku dana.

Otkrila tajnu lepote slavnih: Smuti koji podmlađuje i skida kilograme! (FOTO, VIDEO)

4. Proteine jedite u kombinaciji sa zelenim povrćem. Uz pečenu piletinu kombinujte brokoli ili kelj sa teflona, a kuvana jaja jedite uz salatu od svežeg spanaća ili rukole.

5. Dnevno pojedite dve šake koštunjavog voća i semenki. Ove namirnice su sjajan izvor nutrijenata, a istovremeno služe kao zdrava grickalica.

6. Jedite što više supica s povrćem. Ako nemate vremena za svakodnevno kuvanje, nedeljom možete da napravite bistru povrćnu supu, izvadite iz nje povrće, procedite je i stavite je u frižider. Tamo može da stoji nekoliko dana.

Doktori joj rekli da će umreti do 35. godine: Smršala 57 kg zahvaljujući Instagramu! (FOTO)

7. Nahranite organizam biljnim proteinima. Pasulj, mahune, leblebije, sočivo, bob, heljda, kvinoja i avokado samo su neki od bogatih izvora biljnih proteina.

8. Svaki dan provedite barem 15 minuta u povezivanju s prirodom. Izađite i prošetajte obližnjim parkom, duboko dišite, posmatrajte svet oko sebe. Na taj način umirićete svoj um i napunićete se pozitivnom energijom.

Odvojite pola sata i zaštićeni ste dva meseca: Japanski lekar objasnio kako da sprečite rak!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs