Neverovatno deluje

Jednom godišnje uzmite ovo, i nikad nećete biti bolesni: Lek koji deluje poput magije! (RECEPT)

Može da pomogne lečenju čak i hronične hipertenzije

Medicina
Autor:
Jednom godišnje uzmite ovo, i nikad nećete biti bolesni: Lek koji deluje poput magije! (RECEPT)
Foto: Shutterstock

Još pre 5 hiljada godina, jedan tibetanski monah otkrio je i zapisao recept za domaći preparat, koji se uzima jednom godišnje i obezbeđuje dobro zdravlje narednih 365 dana!

Mnogi eksperti su ga proučavali i došli do zaključka da je ovo zaista moćan lek u lečenju i prevenciji.

Glavni sastojak je beli luk - jedna od najzdravijih namirnica koje postoje. On pomaže kod visokog i niskog pritiska, povišenog holesterola, srčanog udaram ateroskleroze, slabe cirkulacije i koronarnih bolesti srca.

Naučno je dokazano da alicin, aktivni sastojak iz belog luka, može da ima efekat leka na enzime i da snizi visok pritisak. Takođe, beli luk ima moć da opusti krvne sudove i spreči proizvodnju angiotenzina, peptidnog hormona koji utiče na pojavu hronične hipertenzije.

Čisti koronarne arterije i začepljene vene, spašava jetru: Najmoćniji napitak ikada! (RECEPT)

foto: Shutterstock

Sastojci: 200 ml 95% alkohola ili ruma (ako koristite alkohol, uzmite onaj koji ne sadrži metanol ili benzalkonijum hlorid) i 350 g belog luka.

Priprema: Oljuštite luk, izgnječite ga viljuškom i prelijte alkoholom. Prespite mešavinu u sterilisanu staklenu bocu i ostavute da stoji 10 dana, piše Healthy Definition. Nakon toga, ocedite tečnost iz flaše i ponovo je sipajte natrag u bocu. Čuvajte u frižideru.

Upotreba: U čašu vode dodajte samo jednu kap mešavine i pijte pre doručka ili ručka. Uveče pred spavanje, dodajte 2-3 kapi u čašu vode, popijte i lezite.

Napomena: Od navedene količine sastojaka, imaćete tinkturu oko 12 dana, i to je za ovu godinu sasvim dovoljno!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs