OPERACIJE SU UZELE DANAK: Dok je prosečna Srpkinja ulagala u KUĆU, šeikova žena bogatstvo dala na plastične intervencije

Dok Srpkinje ulažu novac u porodicu, Arapkinje daju bogatstvo na plastične operacije.

Lepi & Zdravi
OPERACIJE SU UZELE DANAK: Dok je prosečna Srpkinja ulagala u KUĆU, šeikova žena bogatstvo dala na plastične intervencije
Foto: KARIM JAAFAR / AFP / Profimedia

Dok mnoge žene iz araspkog sveta, u poznim godinama izgledaju veoma mladoliko, čineći se da ne gube sjaj, u odnosu na naše žene, mnogi veruju da su za to zaslune estetske operacije.

Najbolji primer za to je žena katarskog šeika, Moza bint Naser, koja u 63. godini izgleda kao devojka. Mnogi su pokušavali da otkriju u čemu je tajna njene mladolikosti, a onda se otkrilo da je Moza navodno imala niz estetskih operacija, te da je u njih uložila silno bogatstvo, kako bi imala ispeglano i mladoliko lice.

Šeika Moza bint Naser, Moza bint Naser
foto: Berk Ozkan / AFP / Profimedia

Kako strani mediji prenose, da bi sačuvala mladost lica, potrošila je 2 miliona dolara da bi platila 12 plastičnih operacija.

Međutim, tačnih informacija nema, sve je pod velom misterije. Može se samo nagađati da je, sudeći po fotografijama, šeika Moza koristila botoks.

Šeika Moza bint Naser
foto: Karim JAAFAR / AFP / Profimedia

Zanimljivo je i da njene slike iz mladosti nigde nisu objavljene, tako da nijedan specijalista ne može da komentariše stanje njenog lica "pre" i "posle" hirurške intervencije. Šuškalo da su sve njene slike uklonjene, kako javnost ne bi imala uvid u njen izgled u mladosti, dok javnost često komentariše da izgleda mlađe i od ćerke.

Moza bint Naser
foto: Profimedia

Moza je rodila sedmoro dece i podigla ih, a zanimljivo je da izgled apsolutno nije menjala, kao da je zamrznula godine.

Mnoge Srpkinje uglavnom novac ulažu u porodicu i kuću, dok arapske žene imaju potpuno drugačiji pogled na to, budući da su uglavno finansijski dobro obezbeđene što im omogućuje da novac ulažu u svoj izgled.

1 / 8 Foto: Profimedia

Međutim, čini se da su plastične operacije uzele danak kada je Moza u pitanju, te je njeno lice poprimilo nešto drugačiji oblik.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs