PREZGODNA JE, NE IZLAZI IZ TERETANE: Za Anjinim telom lude muškarci, a kad vide njene fotografije od pre, šokiraju se

Poznata influenserka Anja Bla pokazala je kako je izgledala pre nego što se posvetila napornim treninzima, a fanovi nisu krili koliko su iznenađeni prizorom

Lepi & Zdravi
21:22h Autor:
PREZGODNA JE, NE IZLAZI IZ TERETANE: Za Anjinim telom lude muškarci, a kad vide njene fotografije od pre, šokiraju se
Foto: preentscreen/Instagram

Anja Blagojević iz Bosne postala je jedna od najuticajnijih influenserki u regionu, aktivna je na svim društvenim mrežama i prati je ukupno preko 2 milion ljudi. Njega popularnost je porasla munjevitom brzinom 2021. kada je objavljeno da je u vezu sa jutjuberom Bakom Prasetom.

Naime, u jeku priče kako je Bogdan Ilić upao u kockarske dugove, za Anju se ističe da odavno zarađuje mnogo, možda čak i više od najpraćenijeg jutjubera kod nas. Zahvaljujući svom kanalu i neverovatno velikim brojem pregleda, on je već sa 20 godina imao milionske cifre na računu.

Anja Blagojević, Anja Bla
foto: Printscreen Instagram - anjablaa

Anja dolazi iz imućne porodice i sama jako dobro zarađuje.

Anja Bla je jedna od naših najatkraktivnijih influenserki koja svojim fizičkim izgledom privlači veliku pažnju kako muške, tako i ženske populacije.

U poslednje vreme influenserka je odgovarala na mnogobrojna pitanja pratilaca vezana za šminkanje, negu lica i naravno vezana za njenu izvajanu figuru.

Anja Bla
foto: preentscreen/Instagram

Sada je, nakon što je „zapalila“ Instagram fotografijama sa jednog fotografisanja, gde se vidi da je itekako posvećena treningu, odgovorila na nekoliko pitanja vezanih za održavanje savršene figure, pa pokazala kakav napredak je postigla zahvaljujući godinama treniranja.

Naime, nakon što ju je jedan od fanova upitao kako je moguće da se nakon toliko treniranja „ne vidi napredak u njenom izgledu“ i da izgleda isto već godinama, ona je oštro u svom stilu odgovorila.

– A šta mogu još da uradim? Da mi izrastu krila od treniranja, ne razumem? Ja sam postigla davno šta sam htela i to održavam zato se nešto mnogo i ne menja. Ja nemam želju da budem krupnija. Ponekad imam samo želju da budem mršavija da bi mi stomak bio još više izdefinisan. Ja održavam svoje telo, treniram da imam mišićnu masu, da budem zategnuta i to je to, nemam neku želju za velikom promenom jer sam prezadovoljna ovako – naglasila je oštro influenserka.

Anja Bla
foto: preentscreen/Instagram

Nakon ovog odgovora ona je odlučila da pokaže svima kakav je napredak postigla zahvaljujući godinama treniranja, pa je pokazala kako je izgledala pre nego što se posvetila oblikovanju svog tela, a nakon što su uvideli razliku fanovi su ostali bez teksta.

– Svi koji kažu da ja nemam napredak lupaju gluposti. Vi mene znate 3-4 godine i sve vreme ja izgledam realno dobro. Bude tu i tamo malo promena, nekada sam malo krupnija, nekada sitnija ali sam istrenirana i zategnuta jer treniram dugo i postigla sam šta želim. Ovo su slike dok nisam počela da treniram, uvek sam bila mršavija, nikada nisam imala višak kg – napisala je ona uz opis fotografija na kojima se i te kako vidi veliki napredak u oblikovanju njenog tela.

Ovim je Anja jednom za sva vremena stavila tačku na nagađanja da se ne vidi napredak od posvećenog treniranja i dokazala svima kako upornost na kraju uvek ima učinak.

Stil/Nova S

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs