PEVAČICA VIŠE NE IZGLEDA ISTO: Kad joj vidite kosu, zanemećete, ona kaže da se ne kaje, a fanovi je porede sa NJOM

Kada žena želi promenu u životu ona se ošiša, to su neke bapske priče, ali Nini Badrić ova promena odlično stoji

Lepi & Zdravi
PEVAČICA VIŠE NE IZGLEDA ISTO: Kad joj vidite kosu, zanemećete, ona kaže da se ne kaje, a fanovi je porede sa NJOM
Foto: Printscreen Instagram / badrich

Pevačica Nina Badrić na društvenim mrežama veoma često obraduje svoju publiku pa podieli trenutke iz privatnog života, a sada je svojim pratiocima otkrila kako je došlo vreme za nove promene. Valjda to tako ide s proleća.

Naime ona se odlučila na radikalnu promenu imidža pa je iznenadila svoje pratioce potpuno novom slikom Nine, kada je na Instagramu osvanula sa skroz kratkom kosom.

Ovu hrabru odluku su svi snažno podržali i dočekali sa odobravanjem, pa je tako pevačica dobila brojne pohvale i pozitivne komentare, kao na primer da se podmladila novom frizurom, pa su je čak i upoređivali sa lepoticom Monikom Beluči.

Zaista sjajni komentari, uzimajući u obzir da je svakoj ženi kosa jedna od najvažnijih stvari u svom izgledu i da ne tako veliki deo nežnijeg pola ume da iznese kratku frizuru, ali Nini skidamo kapu, ona to definitivno može.

Jedan od njenih pratioca u komentarima ju je pitao žali li što je skratila kosu, na šta mu je ona odgovorila: 'Trebala sam i ranije'.

Inače, ideja za novi imidž takođe je nastala kao uvod u njen novi album koji sprema za proleće. Tako da "pixie" frizura, u ovoj boji bonus dodatak je za prizvuk punk 90-ih, čiji prizvuk će se čuti na novom albumu.

Stil / Story.hr

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs