SVI SU PADALI U NESVEST ZA OVOM FATALNOM LEPOTICOM: Jedva preživela RAK, evo kako danas izgleda Rubi nakon svih godina

Jedna od najpopularnijih serija u Srbiji ,,Rubi", izazvala je posebnu pažnju zbog glumice Barbare Mori, koja je danas podjednako lepa kao i na vrhuncu serije.

Vip priča
Autor:
SVI SU PADALI U NESVEST ZA OVOM FATALNOM LEPOTICOM: Jedva preživela RAK, evo kako danas izgleda Rubi nakon svih godina
Foto: Profimedia

Svi se sećaju Barbare Mori, meksičke glumice koja je ulogom zlobnice Rubi u istoimenoj telenoveli, osvojila Srbiju i izazvala veliku pažnju. Barbara je karijeru započela davne 1992. godine kada je imala samo 14 godina, a ulogom u pomenutoj seriji je "zapalila" publiku telenovela.

Rubi nikada nije imala jasan završetak jer su producenti ostavili otvoreni kraj sa željom da se snimi i druga sezona, ali Barbara Mori je to kategorički odbila i rekla da ne želi da više snima.

,,Ova serija mi je donela popularnost kakvu nisam mogla ni da zamislim i sve ono što većina smatra srećom. Bila sam popularna, uspešna i dobro su me plaćali. Ipak, nisam želela da se vežem za samo jedan projekat. Želela sam da isprobam nešto novo", rekla je jednom u video-ispovesti na Jujutubu.

Zanimljivo, njena naredna filmska karijera omogućila joj je holivudsku saradnju, ali i u Bolivudu, te je postala jedna od prvih južnoameričkih glumica koja se oprobala u Indiji.

Borba sa rakom

Nažalost, njenu uspešnu karijeru usporila je opaka bolest. Kada je Barbara bila na vrhuncu slave, 2007. godine joj je dijagonistikovan rak dojke

Ona je u medijima hrabro govorila o svojim strahovima sa kojima se suočavala u ovom teškom periodu, a rak je pretio da je ubije. Srećom, uspela je da se izbori i bude zdrava kao ranije.

Postala je baka u 39. godini

Još kao devetnaestogodišnjakinja dobila je sina Serhia Majera. Zanimljivo je kako se istorija ponovila te je i njen sin postao otac u tim godinama, dobivši ćerku Milu. Tako je Barbara sa samo 39. godina postala baka. Fotografije na društvenim mrežama su dokaz da u toj ulozi i te kako uživa.

Glumica je priznala kako je u teškim trenucima snagu crpila iz svoje porodice s kojom gaji vrlo bliske odnose.

Barbara iza sebe ima i jednogodišnji propali brak s američkim igračem bejzbola Kenetom Rejom Sigmanom, a trenutno uživa u vezi s meksičkim rediteljem Fernandom Rovzarom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs