NAJLEPŠA GLUMICA PRIZNALA KOJE JE PLASTIČNE OPERACIJE IMALA: Nećete verovati šta je otkrila o svom nosu i čega se boji

Holivudska glumica otvorila je dušu i iskreno progovorila o tajnama svoje lepote

Celebrities
18:21h
NAJLEPŠA GLUMICA PRIZNALA KOJE JE PLASTIČNE OPERACIJE IMALA: Nećete verovati šta je otkrila o svom nosu i čega se boji
Foto: Luisito / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Megan Foks je otvoreno pričala o tome koje plastične operacije je prošla, uključujući i one za koje je optužena, ali nije uradila, pa čak i one procedure koje razmatra sledeće.

Glumica i 37-godišnji seks simbol poznata je po svom dobrom izgledu, a sada je otkrila da nikada nije uklonila ni gram telesne masnoće, umesto toga morala je ispuni svoje telo mastima zbog njenog prirodno vitkog stasa.

Megan Foks
foto: Profimedia

"Ja sam veoma mršava osoba koja nema dovoljno telesne masti, tako da nikada neću ukloniti salo ili raditi liposukciju." Rekla je ova kontraverzna glumica dodala da iako se o tome spekulisalo ina nije radila BBL (brazilsko podizanje zadnjice).

Razgovarajući o standardima lepote koji se održavaju u industriji šou-biznisa, Megan je rešila da se otvori publici o svojim plastičnim operacijama u pokušaju da ih destigmatizuje.

"Nadam se da će ovo osloboditi neke ljude“, rekla je glumica.

Uprkos pojašnjenju da nije podvrgnuta zatezanju lica, majka troje dece je priznala da želi neku vrstu procedure na svom licu. „U velikom sam iskušenju da odem da mi zategnu obrve do kraja. Ponekad želim taj izgled. To izgleda zabavno", rekla je ona.

Megan je zatim priznala da je radila operaciju povećanja grudi, koja se prvi put desila kada je imala oko 21-22 godine pre nego što ih je ponovo uradila nakon dojenja.

Megan Foks
foto: Profimedia

Glumica iz Transformersa je majka Noa (11), Bodija (10) i Journeia (7) sa bivšim mužem Brajanom Ostinom Grinom.

Zatim je opovrgla glasine da je uradila nekoliko operacija na nosu, objašnjavajući: „To je nešto za šta sam bukvalno optužena: šest, sedam, osam operacija rinoplastike, što je nemoguće."

„Da osoba toliko puta ode na ovu plastičnu operaciju, nos bi dobio nekrozu i otpao. Nisam imala rinoplastiku od svoje 23 godine. Prošlo je više od jedne decenije. Od tada nisam dirala svoj nos.”

Takođe je objasnila da je njen nos možda bio podvrgnut glasinama o plastičnoj hirurgiji kao rezultat njene impresivne tehnike šminkanja, iscrtavajući nos tako da izgleda kao „mala Elvin princeza“.

Megan Foks
foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Uprkos tome što je prošla kroz nekoliko procedura, Megan je tvrdila da njeno telo nije dobro reagovalo na opštu anesteziju i da kada prođe operaciju, „to je veoma velika stvar“, priznajući da je imala određene duhovne rituale kroz koje je naterala svoje lekare da prođu.

„Svi moji lekari moraju da se sastanu sa mnom ranije. Moraju mi reći da li su videli neke predznake. Da li su videli sove, vrane, da li je neko zgazio pauka, da li ima mrtvih insekata“, rekla je ona.

Megan, koja je strastveni entuzijasta metafiziologije, kasnije je priznala da se „veoma plaši“ smrti pod opštom anestezijom i smatrala je da je čitavo iskustvo traumatiziralo. „Verovatno je spasonosna milost što imam ovaj strah ili paranoju, jer Bog zna šta bih sve korigovala“, dodala je ona.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs