U 6-OJ DECENIJI NEMA NI JEDNU BORU, KAŽU DA JE ŽELJNA NOVCA : A evo kako je nekad izgledala "PLASTIČNA LJUBAVNICA"

Sadašnji izgled verenice bogatog biznismena nema nikakve veze sa onim od ranije, bukvalno je promenila lični opis plastičnim operacijama

Celebrities
23:02h
U 6-OJ DECENIJI NEMA NI JEDNU BORU, KAŽU DA JE ŽELJNA NOVCA : A evo kako je nekad izgledala "PLASTIČNA LJUBAVNICA"
Foto: COBRA-DUNES / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Američka novinarka Loren Sančez, inače mnogo poznatija kao verenica milijardera i jednog od najbogatijih ljudi na svetu Džefa Bezosa, gotovo je uvek na meti kritika zbog svojih plastičnih operacija, a zbog novog izgleda dobila je i nadimak "plastična ljubavnica".

Mnogi su mišljenja da je ova kontroverzna novinarka preterala sa zahvatima, a neki je čak upoređuju i sa voštanom figurom i tvrde da joj je mesto u muzeju Madam Tiso. Dakle svet se ne može načuditi njenom izgledu pogotovo kada se uporede Lorenine fotografije iz prošlosti sa najnovijima.

Loren Sančez
foto: Jeffrey Mayer/MPI / Capital pictures / Profimedia

Stručnjaci veruju da je u jednom trenutku počela s botoksom, koji je redovno počela da upražnjava, a veruje se i da ubrizgava filere.

S obzirom na to da 54-godišnja Loren nema ni boricu, sasvim je sigurno da ih je "ispeglala".

Podsetimo, Džef se 2019. godine razveo od bivše supruge Mekenzi Bezos nakon 25 godina braka, sa kojom ima 4-oro dece, a razlog razvoda bila je upravo zanosna Loren, s kojom ju je godinama varao i skrivao vezu.

U to vreme, Sančez je bio udata za Patrika Vajtsela. Tada je njihov ljubavni četvorougao izazvao prave medijske skandale.

Džef i Loren su se tajno viđali iza leđa svojih supružnika, a navodno su se upoznali preko njenog tadašnjeg muža.

Loren Sančez
foto: HNW/PictureLux / Hollywood Archive / Profimedia

Golupčići su prvi put kao par snimljeni na Vimbldonu 2019. godine, gde su u svečanoj loži neprestano razmenjivali nežnosti te se gotovo nisu ni obazirali na finalni meč turnira. Nakon toga postali su nerazdvojni, a verili su se 2023. nakon skoro pet godina zabavljanja.

I iako javnost u njih nije verovala i Loren se od početka prikazivala kao žena željna isključivo novca, čini se da su i dalje zaljubljeni kao na početku.

Stil / showbuzz

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs