PITALI SMO FRIZERKU KOJE FRIZURE NAJBOLJE STOJE ŽENAMA IZNAD 40 I 50 GODINA: Podmlađuju u trenu i licu vraćaju svežinu

Ovih 7 frizura najbolje stoje damama u srenjim godinama

Lepi & Zdravi
19:38h Autor:
PITALI SMO FRIZERKU KOJE FRIZURE NAJBOLJE STOJE ŽENAMA IZNAD 40 I 50 GODINA: Podmlađuju u trenu i licu vraćaju svežinu
Foto: Printscreen/Instagram/KrisJenner

Pitali smo frizerku Biljanu Petrović koje frizure najbolje stoje damama u srenjim godinama. Ona je odgovorila da ovih 7 frizura podmlađuju žene.

Želite li izgledati mlađe, ključni detalj može biti vaša kosa. Frizura može prikriti bore, istaći vaše oči, pa čak i stvoriti iluziju zatezanja lica. Evo sedam frizura koje frizeri preporučuju svim damama koje žele izgledati mlađe uz pomoć kose...

BOB

Kraća kosa automatski vam daje samopouzdaniji i mlađi izgled, smatraju stručnjaci za kosu. Moderni bob će istaknuti vaše lice i privući pažnju prema vašim najboljim osobinama.

brineta, bob frizura
foto: Profimedia

TALASI

Dok ravna kosa bez volumena može doprineti umornom izgledu, kosa oblikovana u blage talase osiguraće vam opušteniji izgled. Talasasta kosa je trend koji ženama, čini se, nikada neće dosaditi, posebno kada znamo da nas može i pomladiti.

Frizura, Kosa, Lokne, talasasta kosa, Moda, Šminka, Osmeh, portret, Jesen
foto: Shutterstock

ŠIŠKE

Supermoć šiški jeste u tome što su najlakše rešenje za one koji žele da prikriju bore na čelu. Naravno, šiške koje želite da vam "skinu godine" moraju biti pametno ošišane. Zato obavezno potražite savet od svoje frizerke. Jedna opcija su šiške koje nosite ravno, dok su druge šiške na stranu. U dogovoru s frizerkom odaberite najbolju opciju za sebe.

moda, crveni autfit, crvena jakna, šiške, crvena rolka
foto: Profimedia

DUGA KOSA KOJA UOKVIRUJE LICE

Ako ne želite da se odreknete dužine, to je sasvim u redu. Neka vaša frizerka ošiša vašu kosu tako da pramenovi lepo uokviruju lice. Kako će to izvesti, zavisi o tipu vaše kose, a najbolji odgovor na to pitanje dat će osoba koja se brine o vašoj kosi.

duga kosa
foto: Profimedia

LOB

Kosa koja lagano dodiruje ramena, po mogućstvu oblikovana u blage talase, svakako je jedan od načina da postignete mlađi izgled. Ako imate tanku kosu, lob frizura će joj dati volumen.

kosa, kratka kosa, Frizura, bob, lob
foto: Profimedia

FRIZURA SA PRAVIM SLOJEVIMA

Frizura sa pravilno postavljenim slojevima može dodati dimenziju i teksturu vašoj kosi, dajući joj volumen i pokret. Ovo je posebno korisno za tanju kosu koja može izgledati obnovljeno i vitalno.

Dženifer Lopez
foto: Dsanchez/CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Slično

STRUKTURIRANI PIXIE CUT

Pixie frizura s dodatkom strukturiranih slojeva može izgledati osvežavajuće i mladoliko. Ova kratka frizura može otvoriti lice, ističući jagodice i čineći vas izgledom mlađe i energičnije.

kris džener
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs