MISLIO JE DA ĆE 53 GODINE MLAĐA DA MU KUVA I PERE, A ONA MU PRIREDILA UŽAS: "Uvalila" mu dete i smotala novog PENZIONERA

Bivša devojka Al Paćina danas radi neverovatne stvari, a zamenila je glumca novim penzionerom.

Celebrities
MISLIO JE DA ĆE 53 GODINE MLAĐA DA MU KUVA I PERE, A ONA MU PRIREDILA UŽAS: "Uvalila" mu dete i smotala novog PENZIONERA
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kontraverzna Nur Alfalah otkrila je jednom prilikom da joj je život bio u opasnosti, usled rizične trudnoće. Nedugo pre rođena sima Romana, kojeg je rodila u junu, kada su se pokrenule spekulacije i skandali. Naime, otac deteta, čuveni glumac Al Paćino sumnjao je u vernost svoje devojke, kao i u to da se u pozni godinama može ostvariti kao otac, te je insistirao na DNK testu. Utvrđeno je da Al Paćino ipak jeste otac dečaka, a onda je Nur počela da se ponaša kao slobodna žena.

I dok se Nur mučila da iznese trudnoću, brojne glasine su kolale o njoj. Enzimi jetre su joj bili povišeni, a ponekad su dovodili do napada.

Al Paćino, Nur Alfala
foto: 1/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"Kada se sada osvrnem na to, volela bih da sam više uživala u trudnoći", rekla je ona tokom intervjua za Vog Arabia objavljenog u ponedeljak.

Prisetila se i kesa magnezijuma na koje je bila priključena i nemogućnosti da bude sama sa svojim novorođenčetom u slučaju da bi imala napad. Uprkos neuspesima, roditeljstvo sa Paćinom (83) bilo je "veće" nego što je Alfalah "ikad mogla da zamisli".

Nur Alfala, Deni Devito
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Roman je upravo bio najveći Božji dar, hiljadu puta bolji od onoga što sam ikada mislila da će biti. Svaki dan kada ga pogledam, samo znam da sam tako blagoslovena.", otkrila je Nur.

Al Paćino, Nur Alfala
foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon što su završili na sudu, Alfalah je dobila starateljstvo nad detetom, dok je Alpaćinu naloženo da plaća više od 30.000 dolara mesečno za izdržavanje deteta.

Nakon sudske presude, par je samo jednom viđen zajedno u javnosti, a onda su počele da se pojavljuju fotografije Nur Alfalah na kojima je sa drugim muškarcem, američkim glumcem Denijem Devitom (79).

Nur Alfala, Deni Devito
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Al Paćino je posumnjao u očinstvo, jer je Nur pre samo nekoliko meseci završila vezu s Mikom Džegerom. S njim je u vezu krenula još 2019. godine, pa su onda raskinuli, a u međuvremenu se navodno zabavljala s Klintom Istvudom nakon kojeg se ponovo vratila Miku, a onda upoznala i Paćina.

I sok je slavni šmeker mislio da će mlađana Nur da mu kuva, ona nikako da se skrasi.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs