VARAO JE S FRIZERKAMA I KUVARICAMA, PA JOJ BOLESTAN I JEDVA POKRETAN PAO NA RUKE: Ispijen i oronuo, moli Boga da umre

Mnogi se pitaju u kakvom je stanju čuveni roker nakon teške bolesti, a njegova supruga otkriva da se ne odvaja od njega.

Celebrities
VARAO JE S FRIZERKAMA I KUVARICAMA, PA JOJ BOLESTAN I JEDVA POKRETAN PAO NA RUKE: Ispijen i oronuo, moli Boga da umre
Foto: Clint Brewer Photography A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Šeron Ozborn postala je učesnica rijalitija "Veliki brat", ali njeno učešće u istom trajaće svega 5 dana, dok se iza toga krije emotivan razlog. Name, razlog zbog kojeg Šeron ne može da bude dugo osutna od kuće jeste borba njenog supruga Ozija Ozborna sa Parkinsonovom bolešću.

"Ne želim da ostanem podalje od Ozija predugo. Tako smo bliski kao porodica.", objasnila je Šeron koja je uz svog supruga sve vreme.

Šeron svom suprugu nije okrenula leđa kad mu je bilo najteže, uprkos tome što joj je bio neveran. Naime, jednom prilikom je otrkila da ju je vara sa frizerkom, te da je njihova afera trajala 4 godine.

Šeron Ozborn
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Povodom toga Šeron je otkrila fanovima: "On je uvek, uvek imao grupije, a ja sam navikla na to, međutim kada znate ime osobe, gde živi i gde radi... to je sasvim druga stvar jer to znači da ste emocionalno upleteni. Tada sam uzela, ne znam ni sama koliko tableta, samo sam pomislila: "Moja deca su velika, dobro su i mogu da se brinu o sebi". Zato sam se predozirala i zaključala u spavaću sobu. Sobarica je pokušala da uđe da očisti sobu i pronašla me."

Dodala je i da to nije bila jedina njegova afera, imao je žene u različitim zemljama: "Bilo ih je 6, neka ruska tinejdžerka, pa maserka u Engleskoj, naša maserka ovde i naša kuvarica."

Ozi Ozborn
foto: CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ozi Ozborn priznao je kasnije svoju zavisnost od seksualnih odnosa i otišao na lečenje. Kada mu je žena oprostila i pomirila se sa njim istakao je: "Svi mi pravimo greške, srećan sam što mi se moja voljena Šeron vratila. Ponekad sednem i razmišljam sta mi je dođavola bilo, neću razumeti zašto se to dogodilo dok ne umrem."

Podsetićemo, Ozijevo zdravstevno stanje bilo je veoma loše. Ozi je imao otežan hod i govor, a o svom stanju otvoreno je govorio 2020. godine, odmah nakon uspostavljanja dijagnoze. Bolnom saznanju prethodio je i pad u kupatilu, nakon čega je morao na operaciju vratnih pršljenova koji su ranije bili oštećeni padom sa kvada. Iste godine pretrpeo je i tešku infekciju ruke, zbog čega se borio sa ugrušcima u krvi i bolovima.

1 / 10 Foto: CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Ovo je verovatno jedna od najtežih stvari koje sam ikada morao podeliti sa svojim vernim obožavateljima. Kao što možda svi znate, pre četiri godine doživeo sam veliku nesreću u kojoj sam povredio kičmu. Moj jedini cilj sve ovo vreme bio je vratiti se na binu", napisao je pre izvesnog vremena na Instagramu.

"U jednom trenutku sam bio toliko loše da sam molio boga da se ne probudim sledećeg jutra. Bila je to je***a agonija", rekao je Ozi u intervjuu za The Guardian jednom prilikom.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs