PLAKALA SAM, RIDALA, TRAŽILA OD POPA DA ME ISPOVEDI, PA SAM GA PREVARILA: Slavica je pomoć tražila i od neuropsihijatra

Slavica je otkrila anegdotu koja joj se dogodila krajem oktobra kada je sa svojim dečkom obišla jednu crkvu

Lepi & Zdravi
22:36h Autor:
PLAKALA SAM, RIDALA, TRAŽILA OD POPA DA ME ISPOVEDI, PA SAM GA PREVARILA: Slavica je pomoć tražila i od neuropsihijatra
Foto: Kurir Arhiva

Pevačica Slavica Ćukteraš ne govori često o svom privatnom životu, a sada je otkrila zanimljive pojedinosti.

Slavica je otkrila anegdotu koja joj se dogodila krajem oktobra kada je sa svojim dečkom obišla jednu crkvu.

Slavica Ćukteraš
foto: Kurir Arhiva

Ne znam zaista odakle mu ova priča, verujem da mu je moj Vladimir nešto rekao jer on sada sedi tu ispred i čeka me, rekla je Slavica kroz smeh i nastavila:

Naravno da sam išla u manastire, ali ne idem redovno. Skoro me neka tuga uhvatila i otišla sam sa Vladimirom u crkvu, a tog dana je bila liturgija. Kako pop peva, ja plačem, Vladimir mi dodaje maramice, ona žena što prodaje sveće dodaje maramice...valjda dođe tako čoveku da se isplače. Završila se liturgija, nas dvoje ostali i dolazi pop.

Kažem ja njemu: Pope, ja bih da se isovedim. Pita on mene: Da li ste se nekada ispovedali? Naravno, ja odgovorim da nisam i da ne znam kako to funkcioniše...samo želim da olakšam dušu. On je meni rekao da se javim, međutim ja sam prevarila i samu sebe i popa jer nikada na kraju nisam ni otišla da se ispovedim. Da mi je tada uhvatio da me ispovedi, ko zna šta bih mu rekla – ispričala je Slavica za Blic.

Pre nekoliko godina Slavica je javno govorila o tome kako se bori sa napadima panike i da je zbog toga pomoć tražila kod neuropsihijatra.

Slavica se na vrhuncu karijere borila sa napadima panike

Na vrhuncu karijere sam i radila pod napadima panike. Nisam mogla da prekinem s poslom ni zbog ugovora, a ni zbog želje da sve to pobedim, ali je bilo situacija kada sam bežala sa bine, posle 20 minuta rada tražila pauzu od po 10 minuta... Lečila sam se i istovremeno radila. Bila je to neka moja unutrašnja, tajna borba. Mnogo sam nastupala i snimala, izlazila na Grand festival pod ogromnom panikom. To mi je bio teži period u životu", rekla je Slavica za Stil.

Slavica Ćukteraš
foto: Twitter / Slavica Ćukteraš

Slavica kaže da je posao bio njen okidač za anksioznost

Bila sam devojka od 20 godina zdrava kao dren. Desilo se zbog prirode posla, medija i pritisaka, loše ishrane, neprestanih putovanja... U krajnjoj liniji, nije ni prirodno da devojka od dvadesetak godina bude toliko popularna. U tim godinama ste na neki način i dalje dete, ma koliko vi mislili da niste.

"To je individualna stvar. Zavisi od toga da li je osoba labilna, da li je spremna da ode kod neuropsihijatra, odbija li terapiju... Ja sam ispoštovala sve što mi je lekarka neuropsihijatar rekla i ispostavilo se da to i te kako ima uspeha. Dve godine sam se borila sa užasnim napadima panike da bi bukvalno preko noći nestalo kad sam rekla: "E, sad je stvarno dosta! Sad znam ko si, šta si i pobediti me nećeš!""

Slavica Ćukteraš
foto: Instagram Printscreen / Cukterasslavica

Slavica je opisala kako izgledaju njeni napadi panike

"Otkako ujutru otvorite oči, osećate teskobu i onda kreže: gušenje, treperenje srca, zamagljen vid, suva usta, treseš se, ne smeš na terasu - misliš pašćeš. Ne smeš napolje. Kao da je na tebi teret od sto kila i moraš da ga nosiš, a uopšte nemaš vazduha."

Stil/Blic

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs