"REKAO SAM SUPRUZI DA BUDE SPREMNA AKO MI SE NEŠTO DESI": Đorđe David o tragediji od koje se nikada nije oporavio

Za njega je muzika izvor života i uvek je bio takav. Poznati muzičar poslednjih devet godina na kolenima je samo pred jednom osobom

Celebrities
18:37h Autor:
"REKAO SAM SUPRUZI DA BUDE SPREMNA AKO MI SE NEŠTO DESI": Đorđe David o tragediji od koje se nikada nije oporavio
Foto: preentscreen/Youtube

Đorđe David bio je učesnik lančanog sudara u Severnoj Makedoniji, kada je navodno, autom udario ženu (49) koja je preminula.

Lj. T. (49) poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na auto-putu Kumanovo-Tabanovci, a u kojoj je učestvovao i Đorđe David.

Podsetimo se, Đorđe David je sa 15 godina doživeo saobraćajnu nesreću u kojoj mu je tragično nastradao otac, a na njega je ta nesreća ostavila veliki ožiljak.

Kako pevač kaže, od ove tragedije nikada se nije oporavio.

Đorđe David
foto: Nemanja Nikolić

- Moj otac je bio član saveza komunista, i do su svi gledali da zabodeu neku lovu i vikendice njega to nije zanimalo. On je bio tajni savetnik u Titovom kabinetu - ispričao je pevač, a onda se setio nemilog događaja čiji je bio učesnik.

- Bila je u pitanju politička nameštaljka, izrežirana. On i ja smo bili u kolima, meni dlaka sa glave nije falila a on je ostao na mestu mrtav. Ali bio je i ostao autoritet u mojoj glavi. Ja sam se nakon toga strašno promenio, jer je moj heroj bio poražen. Nisam imao ni 15 godina i to su stvari koje mladom čoeku naprave lom u glavi - rekao je svojevremeno za medije, a sada je u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" otkrio da je samo dan nakon očeve smrti imao važnu školsku predstavu, koju majka nije dozvolila da propusti.

Đorđe David
foto: Petar Aleksić

Slično je bilo i kada je preminula njegova majka:

- A ja sam sutra, prekosutra i treći dan nakon informacije da je moja majka umrla od kancera imao dogovorene koncerte - kaže Đorđe i otkriva da ga je ista situacija sačekala 2018. godine, kada je preminula njegova sestra:

- Ista mi se stvar dešava i sa rođenom sestrom 2018. godine koja umire na dan kada imam premijeru. Iz svakog tog sudara sa životom ja sam shvatio jednu stvar: rođeni smo sami i umiremo sami - kaže Đorđe David.

Đorđe David
foto: ATA Images

"Insistirao sam da moja supruga Ana ima svoju platu i sigurnost. Moj posao je stresna priča - srce, mozak, sve vreme smo na volanu. Šta bi bilo kad bih dobio srčani, moždani udar, poginuo u saobraćajki? Ne daj bože, Ana mora da bude spremna da nastavi bez mene. Ali ako mislite da li smo počeli da besnimo - nismo. Ljudi misle da smo mi u žiriju basnoslovno plaćeni, što je besmisleno. Cela priča se bazira na sledećem: ovo su najskuplje fotelje u državi. Skuplje su i od poslaničkih i nekih ministarskih, jer otvaraju bezbroj mogućnosti. Narod te upozna kako niko nikog nije upoznao. Ako ne valjaš, nećeš imati sreće na terenu. Ako valjaš, puno te traže i puno radiš.", rekao je za Stil.

Stil/Blic

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs