BAKA IMA 66, A ZA UNUKU MISLE DA JOJ JE SESTRA: "Prilaze mi momci od 18, šokiram se kad čujem ponude"

Malo je što možemo da uradimo da sprečimo naše telo da raste i stari tokom vremena, ali postoje neke stvari koje možete učiniti da ostanete zdravi

Lepi & Zdravi
11:10h Autor:
BAKA IMA 66, A ZA UNUKU MISLE DA JOJ JE SESTRA: "Prilaze mi momci od 18, šokiram se kad čujem ponude"
Lesli Maksvel, Foto: preentscreen/Instagram

Baka iz Australije koja je postala prava senzacija na društvenim mrežama zahvaljujući svojoj posvećenosti fizičkoj aktivnosti i fitnesu zaslužuje posebnu pažnju. Lesli Maksvel, koja broji 66 godina i živi u Melburnu, redovno provodi vreme u teretani i, zahvaljujući svojoj predanosti, izgleda zaista impresivno. Njena kondicija i izgled ostavljaju bez daha, te privlače mnogo pažnje, posebno od strane suprotnog pola, i to čak više nego njena unuka.

Lesli na svom Instagram profilu redovno deli provokativne i golišave fotografije, a većinom su snimljene upravo u teretani, gde voli da trenira sa svojom unukom Tijom. Zanimljivo je da je Tija, unuka koja je inače vrlo otvorena, priznala da joj baka predstavlja ozbiljnu konkurenciju kada je reč o privlačenju pažnje muškaraca.

Tija je izjavila: "Pošto izgleda tako fenomenalno za svoje godine, prilično je zanimljiva muškarcima. Javljaju mi se čak i momci od 18 godina, što je zaista smešno. Ponekad su prilično eksplicitni. Sve to shvatam kao kompliment, odlično je što sam im čak i zanimljiva." Lesli, sa svoje strane, smatra sve te pažljive komentare i poruke kao komplimente, iako se radi o znatno mlađim muškarcima.

I dok Tija uživa u tome što njena baka privlači ogromnu pažnju na Instagramu, Leslina ćerka Vanesa, koja nije toliko zainteresovana za fitnes, nije toliko oduševljena maminih objava na društvenoj mreži. Vanesa je izjavila: "To je ipak moja mama, nije da je ćerka tinejdžerka ili tako nešto. Ne želim da se menja, već samo da malo 'smanji doživljaj'."

Lesli, s druge strane, smatra svoje objave na Instagramu delom svog posla. Rekla je: "Jako me interesuje fitnes i uvek sam u teretani u oskudnoj odeći, ali se i takmičim, pa sam navikla da budem na sceni u malom bikiniju. Nemam problema da pokažem takve fotografije. Ne stidim se svog tela. Moram da budem proizvod onoga u šta verujem. Ne želim da se pokrivam i ako želim da pokažem svoje telo, pokazaću ga. Zašto biti star i bolestan ako ne moraš, zašto ne bi bio 'na vrhu sveta'."

Lesli se odlučila postati lični trener kad je imala 48 godina i te godine pobedila je na svom prvom takmičenju u fitnesu. Smatra da svoj mladalački izgled duguje strogom fitnes režimu i činjenici da trenira najmanje pet puta nedeljno. U prošlosti, Lesli je radila kao šminkerka i na promocijama, ali danas je postala inspiracija mnogima zahvaljujući svom životnom stavu i posvećenosti fizičkoj aktivnosti.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs