CILJ MU JE BIO DA IH RAZDEVIČI: Elvis je uživao da devojčice trpe bol tokom se*sa, a posle ih baci ko prljave čarape

Ljubavni život Elvisa Prislija bio je ispunjen kontroverzama, a one su vezane za maloletne devojke

Celebrities
09:15h Autor:
CILJ MU JE BIO DA IH RAZDEVIČI: Elvis je uživao da devojčice trpe bol tokom se*sa, a posle ih baci ko prljave čarape
Elvis Prisli, Foto: IFA Film / United Archives / Profimedia

Kralj roka Elvis Prisli bio je pravi privlačan magnet za žene, ali njegov ljubavni život je obavijen brojnim kontroverzama, prenosi Story.hr.

Ovogodišnja tema tabloida je ponovno postao Kralj roka Elvis Prisli zahvaljujući filmu 'Elvis', koji je izašao prošle godine, a koji je prikazao njegovu biografiju na dosad neviđen način.

Elvis Prisli
foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Kao što znamo, Elvis je najprodavaniji muzičar svih vremena, ali osim što su žene volele slušati njegove pesme, činilo se da su padale u nesvest čim bi ga videle. Znamo da je tokom godina imao mnogo ljubavnica, ali i samo jednu ženu - Prisilu. Ona je ukrala srce ovom zgodnom pevaču dok je služio vojni rok u Nemačkoj tokom 1950-ih. Međutim, zbog njegove depresije, neverstava i zavisnosti o opijatima, njihov brak se raspao, a Elvis je prema kraju svog života ostao napušten od svih koje je nekada smatrao svojom porodicom.

U knjizi 'Elvis Presli: Južni život', autor Džoel Vilijams tvrdi da Elvis nije imao samopouzdanja u spavaćoj sobi, a mnoge njegove ljubavnice tvrdile su da je u tom aspektu seksualnog života precenjen kao kralj rokenrola.

Poznati muzičar godinama je dovodio devojke u svoju vilu u Palm Springsu i organizovao provode pored bazena, ali njegova supruga Prisila nikada nije bila pozvana. Jedan od njegovih bivših saradnika otkrio je da su ga zvali 'kraljem predigre' jer su mu dodiri i emocionalna povezanost pre seksualnog akta bili važniji od samog seksa.

Elvis Prisli
foto: Supplied by LMK / imago stock&people / Profimedia

Prisila i on često su se igrali lekara i pacijentkinje, ali su dovodili i druge devojke u spavaću sobu. Elvis je bio vešt zavodnik. Kada je to hteo, mogao je bilo kojoj devojci stvoriti iluziju da je ona za njega jedina na svetu, stoji u knjizi.

"Bio je vrlo sladak i izvanredno se ljubio, ali u krevetu nije bio takav vrag kakvog sam očekivala da će biti. Nije mogao biti prirodan zbog svih droga koje je uzimao", poverila se glumica Sibil Šepard, koja je imala kratku aferu s njim. Navodno je jednom prilikom proveo noć s nekoliko 14-godišnjakinja s kojima se "tukao jastucima, ljubio, škakljao, hrvao i mazio, a pre svega, uživao je da vrište dok im on uzima nevinost".

Elvis Prisli
foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Nakon što mu je 1968. godine rođena ćerka Liza Meri, Elvis Presli više nije želeo spavati sa svojom ženom.

"Menjao je žene kao što je menjao lekare da mu prepisuju razne tablete. U tom haosu nije stigao preispitati se gde greši i kako da preuzme kontrolu nad svojim životom", jednom prilikom je otkrila novinarka Alana Neš.

U knjizi se navodi kako je legendarni muzičar obožavao mlade devojke, a posebno su ga zanimale devojke koje su bile nevine. I Prisila je imala samo 14 godina kada su se sreli, dok je on bio 10 godina stariji.

Navodno je jednom odbio Natali Vud, tvrdeći da je ona prestara za njega - imala je 18 godina, a on 21. Knjiga takođe prikazuje niz primera u kojima je uključivao mlade devojke da se tuku u blatu u belim gaćicama i špijunirao parove tokom seksualnog odnosa u jednoj od svojih kuća u Holivudu tako što je postavio dvostruko ogledalo u kupatilu.

Elvis Prisli
foto: You Tube/ Print Screen

Jedna od Elvisovih posljednjih ljubavnica bila je Džindžer Alden. Ona i Elvis su bili u vezi pred kraj njegovog života, koji je proveo u Las Vegasu. Upravo je ona bila ta koja je na kraju pronašla Elvisa mrtvog nakon srčanog udara i predoziranja tabletama.

Džindžer je 2002. godine otkrila kako je izgledao njihov prvi seksualni odnos s Elvisom. Navodno joj nije skidao donje rublje, niti je on sam skidao odeću sa sebe. Bio je uveren da ljudi ne bi trebali da vide jedno drugog gole pre braka, ali to ga nije sprečilo da, iako obučen, ostvari intimnost s Džindžer. Nakon toga joj je poklonio sat i dijamantsku ogrlicu.

Nakon tri meseca zajedničkog života, čak je zaprosio ovu mlađu damu.

"Znala sam da ga volim i da ne mogu zamisliti život bez njega. Činilo mi se kao da ga poznajem mnogo duže nego samo nekoliko meseci. Verovala sam da sam pronašla svoju srodnu dušu. Naša veza je bila toliko intenzivna", rekla je Džindžer, koju je Elvis zaprosio u istoj kupatilu u kojem je kasnije preminuo.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs