niko nije znao

GODINAMA JE KRILA SVOJU BORBU, PA SAD PROGOVORILA: Karla Bruni šokirala sve sa priznanjem SA KOJOM BOLESTI SE SUOČILA

Supruga bivšeg predsednika Francuske pre četiri godine pobediča je rak dojke, a život joj je spasila mamografija

Lepi & Zdravi
Autor:
GODINAMA JE KRILA SVOJU BORBU, PA SAD PROGOVORILA: Karla Bruni šokirala sve sa priznanjem SA KOJOM BOLESTI SE SUOČILA
Karla Bruni i Nikolas Sakrozi, Foto: PPE / Sipa Press / Profimedia

Karla Bruni iznenadila je objavom na društvenim mrežama u kojoj je priznala kako joj je pre četiri godine dijagnostifikovan rak dojke.

Na šokantnu objavu odlučila se upravo tokom oktobra koji je označen kao mesec podizanja svesti o raku dojke, a 55-godišnja bivša manekenka i pevačica fanovima se obratila putem videa na svom Instagramu.

- Pre četiri godine dijagnostifikovan mi je rak dojke. Operacija, zračenje, hormonska terapija... Prošla sam uobičajeni tretman za ovu vrstu raka - rekla je Karla.

Dodala je i kako je imala sreće jer joj je bolest dijagnostifikovana u ranoj fazi, ističući važnost odlaska na mamografiju.

- Bolest nije imala vremena da uznapreduje. Zašto? Jer svake godine na isti datum radim mamografiju. Da nisam radila jednu svake godine, danas ne bih imala levu dojku, bila je iskrena.

Supruga bivšeg francuskog predsednika Nikolasa Sarkozija napomenula je kako joj je jako teško govoriti o tome i da je iz istog razloga sve krila godinama. Ali, tvrdi kako postoji dobar razlog zašto sada o svemu toliko otvoreno priča.

1 / 14 Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

- Razlog zašto ovo objavljujem danas jeste kako bih vam poručila: "Obavite mamografiju svake godine. Uradite mamografiju. Vaši životi zavise od toga."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs