ALEKSANDRA RADOVIĆ SKINULA 10 KILOGRAMA OČAS POSLA: Tako može svaka od nas, samo ako se odrekne OVE namirnice

Otkriva tajne svog besprekornog izgleda i kako se oslobodila viška kilograma.

Lepi & Zdravi
07:36h Autor:
ALEKSANDRA RADOVIĆ SKINULA 10 KILOGRAMA OČAS POSLA: Tako može svaka od nas, samo ako se odrekne OVE namirnice
Tajna vitke figure Aleksandre Radović, Foto: Andreja Damjanović

Pevačica Aleksandra Radović ima vitku figuru i zaista godinama izgleda fenomanalno a ne krije da oduvek vodi računa o svojoj ishrani.

Kao i sve žene, varirala je s kilažom u jednom trenutku svog života, dobila je nekoliko kilograma viška i to joj baš bilo opterećenje.

Zato je odlučila da pronađe najbolji način da dovede kilažu u red a u tome je uspela zahvaljujući odricanju, dijeti i fizičkoj aktivnosti. Smršala je čitavih 10 kilograma bez gladovanja.

Ključna stvar koje se odrekla bilo je – testo. Aleksandra za doručak jede žitarice s jogurtom, ruča uglavnom piletinu sa spanaćem, a večera salatu.

Sa 70 kilograma spala je na 60 i sad je tip-top, i to uz ovaj režim.

Imam balansiranu ishranu, pazim na unos hleba, brašna, testa. Slatkiše volim, ali ih ne jedem stalno, već kada se baš zaželim. Za izgled je malo zaslužna i genetika jer u mojoj porodici svi izgledaju dobro i mlado“, ispričala je Aleksandra i potom dodala.

Svakog jutra idem na trening, to preporučujem svim ženama. Da biste gubili na kilaži, važna je svakodnevna fizička aktivnost. Za sve ove godine to se pokazalo kao dobitna kombinacija u borbi protiv suvišnih kilograma. Žene se obično vade da nemaju vremena, ali to ne sme da bude izgovor“, kaže ona i dodaje da je ujutru dovoljno 45 minuta brzo hodati na traci.

1 / 10 Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Kad god imam višak slobodnog vremena, odradim duži trening ili odem na plivanje. Na proleće i leto praktikujem i brzo hodanje u prirodi. Volim parkove i šume.

A osim u šetnji, Aleksandra voli i radi čučnjeve, preskakanje vijače, trbušnjake sa šipkom i loptom, a trudi se da ne propusti nijedan trening, pa makar u teretanu otišla kompletno našminkana, ispričala je Aleksndra jednom prenosi Zadovoljna.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs