NA INSTAGRAMU ZATEGNUTA KAO PRAĆKA, UŽIVO SVE KIPI OD CELULITA: Kažu da ima rošavu kožu, a dignutim nosem para oblake

Mnogi se šitaju kako izgleda pevačica sa celulitom bez fotošopa, budući da je na Instagramu kao praćka.

Galerije
Autor:
1 / 14 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kamila Kabeljo jedna je od onih žena koja je uvek na meti negativnih kritika na račun fizičkog izgleda. Naime, zbog viška kilograma i celulita, mnogi su je osuđivali, a ono što ih je dodatno nerviralo jeste njeno samopouzdanje.

Retko koja žena bi pucala od samopouzdanja na plaži, dok joj celulit "kipi" na sve strane, a Kamila je svojim stavom održala lekciju svim damama - da je svaka posebna i da treba da bude srećna u svojoj koži, ma kako izgledala.

Ono što mnogima "bode" oči jesu Kamiline fotografije na Instagramu, na kojima izgleda dosta mršavije, koža jojje zategnuta, a celulita nema ni na pomolu.

Kamila Kabeljo
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Šon Mendes navodno je Kamilu ostavio zbog viška kilograma, a ova vest obradovala je mnogobrojne fanove koji su jednostavno mišljenja da su oni novi "it par", što je sjajna promena ako se uzme u obzir da su pevačicu do skoro "razvlačili" na mrežama samo zato što ne izgleda kako se od nje očekuje.

"Višak" joj nikako nisu praštali, de su Mendezu čak i poručivali da "zaslužuje bolju i lepšu". Kamili su govorili da joj "celulit liči na karfiol", te da je "toliki da prst može da se zavuče".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs