DEVOJKA BREDA PITA USRED BELA DANA KUPUJE DROGU: Dok je narkotike trpala u torbu, svi su se pitali samo jedno

Devojka Breda Pita uslikana je kako kupuje drogu, a mnogi se pitaju kome uzima istu.

Galerije
Autor:
1 / 12 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bred Pit i Ines de Ramon zabavljaju se najmanje od novembra 2022. godine, što znači da možemo zvanično reći da je Bred u posvećenoj vezi posle mnogo, mnogo godina momačkog života. Njegova devojka uslikana je kako kako kupuje kanabis.

Fitnes trenerka i influenserka ušla je u prodavnicu kanabisa, u Los Anđelesu, noseći ležernu odeći i velike naočare koje su prekrivale njeno lice. Uprkos tome što se Ines trudi da zadrži privatnost za sebe, veze sa poznatim glumcima učinile su da uvek bude pod budnm okom javnosti.

Bred Pit
foto: GIO/ROGER / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, Ines je bila u braku sa zvezdom Vampirskih dnevnika, Polom Veslijem. Vesti o razlazu Pola i Ines nakon tri godine braka pojavile su se u septembru 2022. (dakle, samo nekoliko meseci pre nego što su Ines i Bred otpočeli vezu).

Ines ima 30 godina, radi i kao dizajnerka nakita. Bred Pit je od nje stariji isto toliko.

Podsetićemo da je Anđelina Džoli optužila Breda Pita za nasilje u porodici. Takođe, optužila ga je da je alkoholičar, a zapravo je ona ta koja je više puta uslikana sa flašama vina, a nekadašnje dadilje potvrdile su da glumica često pije, i to sama, kao i da su deca van kontrole, čemu je svojevremeno i Bred Pit pokušao da stane na put, međutim Anđelina je neumoljiva.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs