KAKO JE KIM OD MLITAVOG TELA SA CELULITOM DOŠLA DO TELA ZATEGNUTOG KAO PRAĆKA: Ko se zadnji smeje - najslađe se smeje

Bilo joj je potrebno tačno 6 godina da bi u bikiniju ovako vesela prošetala plažom

Galerije
22:44h Autor:
1 / 9 Foto: Premiere/AKM-GSI / Backgrid USA / Profimedia

Bila je to 2017. godina kada je Kim Kardašijan sa sestrama i drugaricama otišla na letovanje na kojem su ih pratili paparaci. I dok se Kim opuštala sigurna da je njeno telo dovoljno zgodno, svet je imao priliku da vidi opuštenu zadnjicu rijaliti zvezde punu celulita.

Osobe bliske Kim kažu da je milionerka plakala pogotovo jer joj je tadašnji muž, Kanje Vest, dodatno nabijao komplekse govoreći joj kako ne sme to sebi da dozvoli, da izgelda tako, dok se bavi poslom koji joj zavisi od dobrog izgleda.

Kim Kardašijan
foto: Premiere/AKM-GSI / Backgrid USA / Profimedia

Trebalo joj je tačno 6 godina da kaže "ko se poslednji smeje - najslađe se smeje", a Kim se definitivno danas smeje sa uživanjem.

U jeku skandala u koji je upleten njen bivši muž, koji bos i gole zadnjice šeta Parizom, ona se baškari na luksuznom letovalištu i to dok ima telo zategnuto kao praćka.

Kim je upravo te 2017. godine angažovala najbolje trenere i nutricioniste, a sve sa ciljem da telo dovede do savršenstva - što je i uradila 6 godina kasnije.

Kim Kardašijan
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako jedni pričaju da koristi kontroverzni lek za dijabetičare kako bi smršala, drugi opet kažu da je vadila rebra da bi smanjila struk, ali istina je da zaista nikad bolje nije izgledala.

Osveta je ipak odradila svoje - bila je najbolji motivator, zar ne?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs