SAZNAJTE VIŠE

POTPUNO GOLIH GRUDI IZAŠLA U GRAD, A JOŠ JE ČUDNIJE ONO ŠTO JE NOSILA U RUKAMA: Pozanti par izgleda kao da je u sekti

Nakon niza razgolićenih izdanja, Bjanka Sensori otišla je korak dalje i prošetala je u toplesu, a mnogi su sad uvereni da je suprug Kanje Vest kontroliše.

Star look
18:32h Autor:
POTPUNO GOLIH GRUDI IZAŠLA U GRAD, A JOŠ JE ČUDNIJE ONO ŠTO JE NOSILA U RUKAMA: Pozanti par izgleda kao da je u sekti
Bjaka Sensori, Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Supruga kontroverznog repera Kanjea Vesta, Bjanka Sensori, ne prestaje s provokacijama na odmoru u Italiji, a sada je otišla korak dalje.

Nakon niza razgolićenih izdanja Bjanka je snimljena kako se šeta Firencom u toplesu, a gole grudi pokrila je samo jastukom koji je držala u rukama. Uz to je obukla i najlonke u boji kože, ispod kojih su joj se videle tange.

S druge strane, Kanje je bio potpuno pokriven i mobilnim telefonom je snimao svoju suprugu koja je hodala ispred njega, a stručnjak za govor tela Džudi Džejms na njihovim zadnjim zajedničkim fotografijama primetila je neke zabrinjavajuće znakove.

"Ili se radi o nekoj bizarnoj formi umetničkog performansa, ili je ovo ekstreman prikaz onoga za što je Kanje već i ranije optužen, a to je potpuna dominacija nad partnerkom i kontrolisanje njenih modnih odabira", rekla je ona za Dejli Mejl. Objasnila je i kako su na početku svoje romanse često bili snimljeni kako se smeju i zabavljaju, dok sada njen isprazan pogled sugeriše da među njima više nema ljubavi.

Mnogi su i već ranije na društvenim mrežama izrazili svoju zabrinutost za Bjanku.

Kanje Vest, Bjanka Sensori
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Vidi li iko da ove osobe trebaju pomoć? Gde je porodice ove žene? Siguran sam da i Kanje ima ljude kojima je stalo do njega", "Jadna devojka. Izgleda jadno", "Pa, sigurno ne izgleda srećno", "Bjanka mora da izađe iz te bolesne veze", "Kako ponižavajuće za nju. Toj jadnoj ženi treba pomoć. Oslobodite Bjanku", neki su od komentara na fotografije para s njihovog odmora u Italiji.

Jedan korisnik društvenih mreža nazvao je Kanjea bolesnikom zbog eksplicitnog prizora zabeleženog na gondoli. Naime, pre nego što se ukrcao na čamac, bio je pokriven od glave do pete u crnom, dok je Bjanka nosila baloner do kolena koji je iskombinovala s golim štiklama. Međutim, oboje su skinuli slojeve odeće koji su im bili višak kada su se ukrcali. Ona je tako ostala u prozirnoj kreaciji, dok je Kanje spustio pantalone pa se jasno videla njegova gola zadnjica.

Kanje Vest
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Par je nakon toga od italijana dobio doživotnu zabranu vožnje gondolom.

Prema italijanskom Ustavnom sudu, Bjanki zbog razgolićenih izdanja preti novčana kazna u iznosu od 5.000 do 10.000 evra, a ako su u njenoj blizini bili maloletnici, može dobiti zatvorsku kaznu od četiri meseca do četiri godine.

"Iznenađujuće je da još nije uhapšena. Italija je vrlo konzervativna, u ovom slučaju s pravom", "Nadam se da će ih oboje izbaciti iz zemlje. Ne treba im ovaj par koji je zagađuje", "Potpuno nepoštovanje katoličke kulture, italijani su ih trebali izbaciti", "Izgledaju kao klovnovi, baš neprijatno", "To se zove nepristojnost... Umoran sam od prisiljavanja da gledam gole žene i trebalo bi biti protivzakonito jer deca to gledaju", "Restorani bi im trebali zabraniti ulazak", neki su od komentara koji su se proširili društvenim mrežama.

Prema glavnoj turističkoj mrežnoj stranici CIU travel, lokalno stanovništvo smatra uvredljivim da se njihovi posetioci šetaju ulicama u različitim razgolićenim kombinacijama.

1 / 10 Foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Hodanje okolo u odeći za plažu ili, još gore, bez majice, veliko je NE u Italiji, osim ako su vam stopala duboko zakopana u pesak", piše na stranici.

Inače, Bjanka i Kanje venčali u se ranije ove godine. Upoznali su se u njegovoj kompaniji u kojoj ona radi od 2020. godine, nakon što je magistrirala arhitekturu na univerzitetu Melburn u Australiji.

Njeni prijatelji opisuju ju je kao elegantnu i pametnu, druželjubivu devojku koja je još bila studentkinja kad joj je Kanje ponudio posao.

Kanje je pre bio u braku s rijaliti zvezdom Kim Kardašijan, s kojom ima četvoro dece.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs