ŽENE SU MU SE NUDILE KAO NA TACNI, LJUBAVNICA MU SLOMILA POLNI ORGAN: Evo kako danas izgleda najskandalozniji košarkaš

Bio je pun skandala, žene su ga molile da im napravi dete

Vip priča
22:10h Autor:
ŽENE SU MU SE NUDILE KAO NA TACNI, LJUBAVNICA MU SLOMILA POLNI ORGAN: Evo kako danas izgleda najskandalozniji košarkaš
Denis Rodman, Foto: TNS / ddp USA / Profimedia

Denis Rodman, jedan od najslavnijih košarkaša svih vremena, ostao je upamćen po svojim ljubavnim skandalima mnogo više nego po svojim velikim sportskim uspesima.

Devedesete godine su bile vreme izuzetnih turbulencija na mnogo različitih polja. Muzičari su bili uključeni u bande, sportisti su se našli u seksualnim skandalima, a era supermodela je tek počela. Heroin i kokain su činili deo glamuroznog sveta, a jedna od najsvetlijih zvezda tog doba bio je legendarni košarkaš Denis Rodman, koji i danas ostaje jedan od najuspešnijih sportista svih vremena.

Denis Rodman
foto: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

Rodman je bio toliko popularan u to vreme da je gotovo "iskočio iz šablona". Osim svojih sportskih uspeha, privlačio je pažnju javnosti svojim buržoaskim privatnim životom, brojnim ljubavnicama i suprugama, a mediji nikako nisu mogli da se zasite njegovih skandaloznih intervjua i afera.

Denis Rodman
foto: NZ / Christophel Collection / Profimedia

Da se podsetimo, Rodman je imao veze sa nekim od najlepših žena tog doba i tri puta je stupao u brak. Dame su mu se gotovo bacale pod noge. Osim buržoaskih veza, košarkaš je bio prepoznatljiv po svojim mnogobrojnim tetovažama, šarenim frizurama i izjavama koje nisu bile za one osetljivog stomaka. Nije se ustručavao da se hvali svojim seksualnim avanturama i živio je raskalašeno, iako je i sam nekoliko puta imao problema zbog svog ponašanja.

Prva supruga koja je bila deo njegovog života bila je Eni Bejks, s kojom je bio u braku od 1992. do 1993. godine. Navodno, Denis ju je zlostavljao, fizički napadao i psihički maltretirao tokom braka. Iz tog braka se rodila njihova ćerka Aleksis, ali nakon razvoda, otac nije pokazivao interesovanje za malu devojčicu. Eni ju je sama odgajala i uzdržavala, uprkos tome što je Denis raspolažao ogromnim bogatstvom, ali nije redovno ispunjavao svoje obaveze prema svojoj deci.

Denis radman
foto: Ramey Photos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon razvoda od Eni, Madona je postala Rodmanova ljubavnica, a prema rečima košarkaša, bila je opčinjena njime. Rodman je tako izjavio da ga je Madona molila da je oplodi i ponudila mu čak 20 miliona dolara kako bi joj napravio dete.

Prema mnogima, Madona je za Denisa bila i ostala nezaboravna ljubavnica. Njihova veza je privukla veliku medijsku pažnju, a njihov seksualni život navodno je bio spektakularan. Proveli su zajedno čitavu 1994. godinu, a Rodman je otkrio i pikantne detalje njihove intimnosti.

Denis Rodman
foto: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

"Pokušao sam da joj napravim dete kod Central parka. Tamo je imala stan. Jednom sam se kockao u Las Vegasu, a ona je bila u Njujorku. Zvala me i rekla: 'Denise, znaš šta? Ja ovuliram.' Posle toga je poslala avion po mene. Otišao sam i sastao se s njom", ispričao je Rodman, ali njihov strastveni susret ipak nije rezultirao rođenjem deteta.

Nakon Madone, ljubovao se i oženio Plejbojevom zečicom Karmen Elektru, s kojom je bio u braku samo 9 dana! Naime, oni su imali nezaustavljivu hemiju, te su tokom svoje kratke veze neprestano na crvenim tepisima razmenjivali nežnosti i ljubili se pred svima.

Denis radman
foto: FREDERIC BROWN / AFP / Profimedia

Seksi glumica i plesačica otkrila je i detalje njihove veze.

"Jednom je dobio slobodan dan i rekao mi da će me iznenaditi. Stavio mi je povez preko očiju i smestio me na motor, a kad sam skinula povez, bili smo u trening centru Bulsa. Bilo je ludilo, ponašali smo se kao deca u prodavnici slatkiša. Imali smo seks na svakom delu trening centra. U svlačionici, teretani, na terenu", ispričala je Elektra tada.

Par se venčao u Las Vegasu 1998. godine, ali brak je potrajao samo 9 dana nakon čega je Dennis zatražio razvod. Tvrdio je da je u trenutku venčanja bio pod uticajem opijata i da ne bi oženio Karmen da je bio trijezan.

Denis Rodman
foto: Profimedia

Kasnijih godina, za medije je komentarisao još neke detalje iz svog svakodnevnog života. Tako je objasnio i šta znači "skok u košarci".

"Dakle, zvezda ekipe baci loptu na koš, ja skočim i uhvatim je, pa je ponovo vratim toj istoj zvezdi", slikovito je opisao Rodman i otkrio koji mu je najdraži skok u karijeri.

"Skok sa Madone na Elektru. Taj mi je omiljen!", rekao je sa osmehom Rodman, koji je bez ustezanja opisao i trenutak kada je 'slomio penis', što mu se dogodilo čak tri puta.

"Bili smo na nekom krstarenju, ceo dan sam pio i žurio... Sunce je nemilice pržilo, a ja sam nastavio da pijem i žurim, tako da sam do večeri bio 'odvaljen kao majka'. U jednom trenutku završio sam sa jednom devojkom u jednoj od kabina, na velikom krevetu, i prilično je uživala. U jednom trenutku odlučila je da ode na drugi kraj sobe, potrčala i skočila na mene. Krvi je bilo posvuda, a ona se uplašila i počela da viče 'Bože, ubila sam ga, mrtav je'. Samo sam je pogledao i rekao 'Nisi, dušo, samo si mi slomila penis'", ispričao je tada kontroverzni košarkaš.

Denis Rodman
foto: Fonet

Ukupno gledano, Rodman se ženio tri puta, a poslednja izabranica bila mu je Michelle Moyer, s kojom je dobio troje dece. Zbog mnogih razvoda i alimentacija, na kraju je potrošio gomilu novca na greške koje je pravio na privatnom planu. Zbog toga je na kraju došao i do - bankrota!

Tako je, osim svoje reputacije seksualne zveri, ostao bez svega što je u životu stekao. Drogirao se i alkoholizirao, a danas živi na 'staroj slavi', pretežno zahvaljujući reklamiranju proizvoda i brendova, prenosi Stori.hr.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs