SMRŠALA 20 KILOGRAMA, PA OBUKLA NAJMANJI BIKINI IKAD: Na njoj mišići pucaju, ko bi rekao da ova žena ima 48 godina

Eva Longorija je dan provela na plaži dok je uživala sa mužem i sinom. Međutim, svi su primetili njeno zategnuto telo u roze bikiniju

Galerije
Autor:
1 / 5 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Eva Longorija je dan provela na plaži u Marbelji u Španiji, a oštro oko paparaca je uhvatilo glumicu dok je uživala u roze bikiniju.

Proteklih godina, glumica je muku mučila sa viškom kilograma, naročito posle porođaja. Ali sada su te muke daleko iza nje, jer Eva nikad bolje nije izgledala.

Priča se da je 20 kilograma "izgubila" zahvaljujući tome što je prešla na ishranu koja je bazirana na povrću.

Najviše konzumira prokelj, spanać, blitvu, brokoli i slično povrće.

Eva izbegava konzumaciju šećera i ugljenih hidrate.

Eva Longorija
foto: Profimedia

Za doručak najčešće jede kajganu od belanca i sveže voće. Za ručak ćuretinu ili piletinu i povrće kuvano na pari. Kao užinu posle ručka najčešće jede sveži krastavac začinjen sokom od limuna, krišku jabuke sa sirom ili maslacem od kikirikija, a voli da jede i jogurt od vanile. Za večeru uglavnom bira ribu i povrće na pari, a preferira i losos u kombinaciji sa šparglom.

Međutim, kako je glumica u više navrata istakla, glavni akcenat je bio na treningu, a kako je objasnila, ukoliko želite vidljive rezultate, potrebno je da vežbate makar 3 puta nedeljno, iako je idealno da to bude 5 puta.

Ona svakodnevno vozi bicikl, trči, radi pilates i jogu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs