SVE JE ZAINTRIGIRALA PLAVUŠA KOJA SE NIJE ODVAJALA OD JELENE ĐOKOVIĆ: Zavela 13 godina mlađeg i postala "RUŽNA SREĆNICA"

Finalni meč Đokovića i Alkaraza pratile su uživo broje svetske zvezde, ali je posebnu pažnju privukla jedna plavuša, nije ni čudo, jer ima vrlo zanimljivu životnu priču.

Galerije
23:09h Autor:
1 / 10 Foto: ADAM DAVY / PA IMAGES / PROFIMEDIA

Ljubitelji tenisa pažljivo su posmatrali kako se Novak Đoković bori za titulu sa Karlosom Alkarazom u finalu muškog singla Vimbldona. Među njima je bio i veliki broj svetskih zvezda, kao što su Arijana Grande, koja je primećena zajedno sa glumcem Spajdermena Endrjuom Garfildom i zvezdom Gospodara prstenova ser Ianom Mekelenom. Takođe, tu je bio i Bred Pit, Danijel Krejg sa suprugom i mnogi drugi. Međutim, sve je zaintrigirala plavuša koja se nije odvajala od Jelene Đoković.

Naime, radi se o australijskoj glumici i producentkinji Debori Li Furnes, koja je udata za glumca i supruga glumca Hjua Džekmena. Iako je i pre ove romanse bila uspešna i imala iza sebe već izgrađenu karijeru, u centar interesovanja je došla tek kada je stala na ludi kamen sa ovim poznatim dasom. A njihova romanska je napravila pravu buru, jer je zgodna plavuša starija od svog muža 13 godine, te je zbog toga dobila nadimak "ružna srećnica".

Hju Džekmen, Debora Li Furnes
foto: AP / Charles Sykes

Mnogi su bili mišljenja da više izgledaju kao majka i sin nego kao supružnici, međutim, svojom stabilnom bračnom vezom koja traje 27 godina - sve su demanotvali i pokazali da ljubav ne poznaje nikakve granice! Jedino za čim žale je činjenica da nisu uspeli da dobiju svoje biološko dete, ali su zato usvojili dvoje.

Hju je imao veoma teško detinjstvo. Kada je imao osam godina, njegovi roditelji su se razveli. Njegova majka se vratila u Englesku da živi i brine o svojoj majci, koja je bila bolesna, a briga o petoro dece je spala na Hjuovog oca, računovođu.

Hju Džekmen
foto: Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Džekmen je završio novinarstvo i onda je počeo da radi kako bi obezbedio sebi novac za školu glume. Ubrzo nakon što je tamo diplomirao 1994. godine, dobio je ulogu u TV zatvorskoj drami Correlli iz 1995. godine, a sve fanove je oduševio ulogom atraktivnog lošeg dečaka Kevina Džonsa. Upravo na ovom snimanju jeupoznao Deboru Li Furnes.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs