Život bratanice princeze dajane

Ko je Kiti Spenser: Nije krila vezu sa razvedenim tajkunom, ceo svet je poredi sa princezom Dajanom! (FOTO)

Iako je do sada uglavnom bila u senci svojih popularnijih bratanac, princa Vilijama i Harija, u protekle dve nedelje svi su se počeli da se raspituju o 27-godišnjoj Kiti Spenser, bratanici princeze Dajane koja se itekako istakla na Harijevom venčanju u Vindzoru

Vip priča
Autor:
Ko je Kiti Spenser: Nije krila vezu sa razvedenim tajkunom, ceo svet je poredi sa princezom Dajanom! (FOTO)
Kiti Spenser, Foto: Profimedia

Mnogima će na prvu Kiti Spenser delovati kao još jedna lepotica koja se u svetu probila uz pomoć slavnog prezimena i pomoću tetke, omiljene princeze Dajane, ali kada se malo zagrebe ispod površine, ona je mnogo više od toga. Evo nekoliko zanimljivih činjenica o devojci koja je potpuno očarala celi modni svet.

1. Veza s britanskim kraljevstvom

Kiti je prvo dijete Čarlsa Spensera (mlađeg brata princeze Dajane) i Viktorije Aitken. Iako nije krvno vezana za monarhiju, 27-godišnja lepotica je prva rođaka Dajaninih sinova, princa Vilijama i Harija, pa je tokom svih godina s njima ostala u vrlo dobrim odnosima. Potvrđeno je to i odlukom da je Hari, kao i ostatak njene porodice, pozove na venčanje s Megan Markl.

Princeza Dajana pred smrt otkrila jezive detalje svog venčanja: Zašto je u crkvi pogledom tražila ljubavnicu svog muža i zašto je pokušala samoubistvo

foto: AP / Chris Radburn

2. Dolazi iz velike porodice

Čarls Spenser u braku s Viktorijom Aitken bio je osam godina, tokom kojeg su dobili četvoro dece. Ali on se raspao iste godine kada je preminula Čarlsova sestra, princeza Dajana.

Živeli su u Južnoafričkoj Republici, a nakon razvoda Čarls se vratio u Veliku Britaniju. Njihova deca su 27-godišnja Kiti, 25-godišnje bliznakinje Eliza i Katja te 24-godišnji sin Luiza Frederik.

Princeza Dajana dolazi na svadbu princa Harija: Jeziva ispovest medijuma! (FOTO)

foto: Profimedia

Čarls se 2001. godine ponovo oženio, ovog puta za Karolin Frod, s kojom je dobio 15-godišnjeg sina Edmunda i 12-godišnju ćerku Laru. Brak je potrajao šest godina, a onda je ponovo usledio razvod.

Nesrećni Spenser ljubav je ponovno potražio 2011. godine, kada je sudbonosno "da" rekao Karen Gordon, s kojom ima šestogodišnju ćerku Šarlot Dajanu. Par je i danas u braku.

Šokantne tvrdnje prijatelja Kejt Midlton: Ona zna da je sledeća, završiće kao princeza Dajana!

foto: Profimedia

Kiti je Čarlsovo najstarije dete kao i druga bratanica princeze Dajane.

3. Studirala je psihologiju i političke znanosti

Kiti je odrastala u Kejp Taunu, a nakon razvoda roditelja ostala je da živi s majkom u Južnoafričkoj Republici, u kojoj je i upisala fakultet. Njen odabir bila je psihologija, političke nauke i engleska književnost. Diplomske studije završila je u Londonu pa je magistrirala na temu "Upravljanje luksuznim brendovima".

- 'Trenutno živim u Londonu. To se činilo kao logičan sled događaja. Obožavam da budem u tom gradu i mislim da je idealan za devojku u njenim 20-ima. Južnoafrička Republika je sjajno mjesto za odrastanje i rano detinjstvo i srećna sam da sam imala tu priliku. Ipak, uvek sam se više osećala Britankom, a ovje je i mnogo moje familije - rekla je jednom prilikom Kiti.

4. Njena ljubav je moda

Iako njene studije nisu imale nikakve veze s modom, Kiti Spenser je završila u modnoj industriji, u kojoj je već postala vrlo ozbiljno ime. Ljubav prema modelingu nasledila je od svoje majke Viktorije, koja se takođe bavila manekenstvom.

Princeza Dajana htela da otkaže venčanje: Ovako je saznala za najveću izdaju u životu! (VIDEO)

A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on

Kiti je osim skladnom figurom mnoge brendove osvojila svojim lepim licem, za koje neki tvrde da neodoljivo podseća na Dajanino. Tako je svestrana devojka nosila reviju za prestižnu kuću Dolče i Gabana i to prolećno-letnju kolekciju 2018. na ovogodišnjoj nedelji mode u Milanu.

Ali saradnja nije stala samo na tome, već je bila i jedno od zaštitnih lica njihove kampanje. Nakon toga usledio je angažman za Bulgari, za čiju je liniju nakita postala i ambasador.

Suze, panika, očaj: Princeza Dajana presekla vene nakon venčanja, zataškani skandal isplivao!

A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on

- Neverovatna je čast dobiti priliku raditi s jednim od najpoznatijih italijanskih brendova za nakit u svetu. Bulgari je oduvek bio sinonim za kreativnost, nasleđe, lepotu i glamur i zato sam veoma uzbuđena što sam i sama postala deo njihove porodice - rekla je za britansko izdanje Harpers Bazara mlada naslednica porodice Spenser.

Princeza Dajana stalno kršila jedno te isto kraljevsko pravilo: Žena koja je imala dušu!

1 / 5 Foto: Profimedia

Kada ne nosi revije ili ne snima kampanje, Kiti se skoro uvek može videti u prvim redovima na nedeljama mode širom sveta.

5. Obožava da putuje

Jedna od privilegija koja dolazi s kretanjem u modnim krugovima su i česta putovanja, koja avanturističkoj Kiti predstavljaju veliki užitak. Svojim pustolovinama po raznim delovima sveta ova lepa plavuša se hvali putem svog profila na Instagramu, na kojem je prati preko 360 hiljada ljudi.

Kraljevski kuvar otkrio tajnu: Princeza Dajana je s ovim pevačem imala posebnu vezu! (FOTO)

A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on

- Cenim to što sam zahvaljujući modelingu svaki dan na novom mestu, dobijam lepu odeću i nakit i osećam se kao u bajci - objasnila je ova lepotica u svom intervjuu za Veniti Fer.

Video sam kako princeza Dajana vara princa Čarlsa: Roker priznanjem uzdrmao javnost! (FOTO)

Uz brojne atraktivne lokacije, Kiti je prošlo leto posetila i susednu Crnu Goru pa objavila video iz Boke Kotorske.

Kako me princeza Dajana spasila sigurne smrti: Iskrena ispovest slavnog pevača! (FOTO)

6. Bavi se humanitarnim radom

Pre dve godine, Kiti Spenser je imenovana jednom od ambasadorki dobrotvorne organizacije "Centerpoint" koja se fokusira na život beskućnika u Ujedinjenom Kraljevstvu. Njen rođak, princ Vilijam takođe je aktivno uključen u delovanje iste organizacije, kao i princeza Dajana za vreme života.

Kako je Megan Markl popravila odnos princa Harija i princa Čarlsa: Kraljevska porodica nikad nije bila ovako prisna! (FOTO)

A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on

7. Hodala je s 20 godina starijim bogatašem

Iako se o njenom ljubavnom životu ne zna mnogo, Kiti nije krila to da je zaljubljena tokom romanse s italijanskim tajkunom Nikolom Baratierijem,koji iza sebe ima propali brak i troje dece.

Ma kakav Džordž Kluni ili Dejvid Bekam: Bratanac princeze Dajane je bio najbolji frajer na kraljevskom venčanju! (FOTO)

foto: Profimedia

Kiti i Nikolo raskinuli su 2016. godine, a njega su nakon toga povezivali s britanskom glumicom Elizabet Harli.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs