Goldi Hon i Kurt Rasel

KADA SU SE UPOZNALI ON JE IMAO 16 GODINA, A ONA 21.: Goldi i Rasel imaju TRIK ZA SREĆAN BRAK kojeg se drže godinama

Iako je on pet godina mlađi od nje, pokazalo se da je njihova ljubav ona prava

LJUBAV DA, ALI VENČANJE IPAK NE: Njihova ljubavna priča dokaz je da za sreću nije potreban nikakav papir

Vip priča
Autor:
KADA SU SE UPOZNALI ON JE IMAO 16 GODINA, A ONA 21.: Goldi i Rasel imaju TRIK ZA SREĆAN BRAK kojeg se drže godinama
Foto: Profimedia

Holivud baš nije poznat po dugotrajnim brakovima, ali, ruku na srce, ima parova koji ovo demantuju. Jedan od njih su glumci Goldi Hon (78) i Kurt Rasel (72), koji žive zajedno četiri decenije, iako im nikad nije palo na pamet da stanu pred matičara. Oboje su obeležili filmsku epohu devedesetih i odavno su institucije. Goldi se proslavila kao zgodna i slatka komičarka, dok je Rasel svojim plavim očima i akcionim filmovima slamao srca brojnih žena. Sve dok nije sreo nju...

Goldi Hon, Kurt Rasel
foto: Profimedia

Tri propala braka

Upoznali su se još 1969, na snimanju jedne komedije. Ona je imala 21, a on samo 16 godina. Goldi je odmah pala na njegov šarm. - Smatrala sam ga neodoljivim, ali premladim za mene. Kad smo se nakon mnogo godina ponovo sreli, i tada mi se svideo. Oboje smo se zarekli da više nikad nećemo biti u vezi s drugima, ali nikad ne reci nikad - rekla je šaleći se na kraju. Nakon prvog mladalačkog susreta, Goldi se venčavala dva puta, a Kurt jednom. Prvi suprug bio joj je glumac Gas Trikonis, a drugi Bil Hadson, s kojim je dobila dvoje dece: ćerku Kejt i sina Olivera. Kurt je iz braka s glumicom Sizon Habli dobio sina Bostona. Sa tri propala braka zajedno, očigledno više nisu želeli bračnu zajednicu uprkos ljubavi, koja je s godinama postajala sve veća i veća. Goldi i Rasel su 1986. dobili sina Vajata Rasela.

Goldi Hon, Kurt Rasel
foto: Profimedia

Vatrena noć uz policiju

Na čitanju scenarija za njihov zajednički film "Swing Shift" iz 1983. Kurt se pojavio poprilično mamuran. U takvom stanju prvo što je rekao Goldi bilo je: "Vau, kakvo telo imaš!" Te reči joj se nisu svidele, ali on jeste.

- Izgovorio sam to prebrzo i tek onda postao svestan šta sam lupio, a ona mi je ironično zahvalila - prisetio se Rasel tog trenutka.

Prvi izlazak bio im je u svingerski klubu, a veče se završilo u tek kupljenoj Goldinoj kući koja je trebalo da se renovira. Provalili su vrata i otišli na sprat, gde su prvi put vodili ljubav. Bili su toliko glasni da je malo kasnije došla policija misleći da su unutra lopovi. Nakon te noći nisu se razdvajali. Nju je posebno dirnuo njegov odnos prema njeno dvoje dece.

- Bio je predivan s njima kad bi došli da me posete na snimanju. Potpuno prirodan i neposredan - rekla je, a to je potvrdila i Goldina ćerka, glumica Kejt Hadson. Ispričala je da je Rasel redovno dolazio na njene i bratovljeve rođendane i da im je u životu pružio mnogo ljubavi, na čemu će mu večno biti zahvalna.

Goldi Hon, Kurt Rasel
foto: Profimedia

Možda jednom i bude venčanja

Na često pitanje zašto ne razmene bračne zavete par daje svoje viđenje stvari. Goldi kaže da su srećni i zaljubljeni i da im sem toga ne treba ništa više. On joj svako jutro donosi kafu u krevet, vole se i svađaju kao svaki drugi par i što je najvažnije - maksimalno su odani jedno drugom.

- Ljubav, zahvalnost i saosećanje su najvažniji, jer svaki muškarac i žena ponekad izlude svog partnera - smatra glumica.

Po njoj, ključ uspeha njihove veze su porodica, sreća, smeh i mnogo seksa. I Rasel smatra da su Goldi i on isti kao i drugi parovi koji imaju uspone i padove. Razume da je javnost fascinirana njihovim odnosom i da je zanima hoće li se ikad venčati.

- Brak postoji od pamtiveka, ali oboje smo shvatili da ne želimo tu tradiciju. Nije to ništa loše i ko zna, možda ćemo jednom u budućnosti ipak izgovoriti sudbonosno da. Ali od toga svakako nećemo praviti spektakl - rekao je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs