IMALA JE 110 KG, PA SKINULA NEVEROVATNIH 35: Sada joj je struk nikad tanji al priznaje "opustim se pa vratim kilo, dva"

Borba sa kilogramima ne zaobilazi ni slavne holivudske zvezde, ona je uspela da se od bucke transformiše u mršavicu

Celebrities
13:32h
IMALA JE 110 KG, PA SKINULA NEVEROVATNIH 35: Sada joj je struk nikad tanji al priznaje "opustim se pa vratim kilo, dva"
Foto: Profimedia

Rebel Vilson se oglasila na Instagramu u januaru kako bi podelila sa svima da je vratila deo kilograma koju je izgubila tokom svoje „Godine zdravlja“ 2020.

Kao što se možda sećate, zvezda je izgubila skoro 36 kg i dostigla ciljnu težinu od 75 kg pre nekoliko godina. Što je još važnije, izgledala je zaista srećna sa promenama u svom životnom stilu.

Rebel Vilson
foto: Profimedia

Sada, 43-godišnja glumica je u iskrenoj objavi na Instagramu rekla da se zbog povratka kilograma koje je izgubila „oseća loše zbog sebe“, dodajući „ne bi trebalo… ali jeste“. Međutim Rebel idalje izgleda neverovatno na video snimku koji je objavila uz svoju poruku, ona je takođe podelila da je naporno radila, uključujući i rad na memoarima koji su prilično neverovatni.

Evo osvrta na zvezdin put mršavljenja, uključujući njenu taktiku za postizanje ciljne težine i gde se sada nalazi.

Njena želja da bude mama pokrenula je njeno putovanje mršavljenja. Rebel ima sindrom policističnih jajnika (PCOS), koji može uticati na plodnost. Tokom posete svom lekaru za plodnost 2019. godine, rečeno joj je da će „proći mnogo bolje“ ukoliko je zdravija i da ima veće šanse da povrati i zamrzne jajne ćelije ako smrša.

Rebel Vilson
foto: AP / Richard Shotwell

„Bila sam zatečena. Pomislila sam, 'O Bože, ovaj tip je tako nepristojan.' On je bio u pravu. Nosila sam mnogo viška kilograma“, rekla je Rebel. „Skoro kao da nisam razmišljala o sopstvenim potrebama. Razmišljao sam o potrebama budućeg deteta koje su me zaista inspirisale da postanem zdravija."

Kasnije se glumica ostvarila u ulozi roditelja uz pomoć surogat majke.

Nakon što je ostvarila svoju željenu težinu deo onih kilograma koje je odbacila, vratio se. „Zaista naporan rad je značio da sam, zbog svog stresa, dobila 14 kg“

Rebel je rekla da je „zaista ponosna“ na posao koji radi na novim filmovima i svojim memoarima. „Bilo je to previše za mene i izgubila sam fokus na svom zdravom načinu života“, dodala je ona.

Ovo nije prvi put da se ugojila od kad je svoju liniju dovela do savršenstva, ona nije previše stroga prema sebi i uživa u odmoru. U julu 2022, Rebel je podelila fotografiju u kupaćem kostimu na Instagramu ispod koje je napisala da je dobila 3 ​​kilograma na odmoru.

„Nalazim se u neverovatnom all-inclusive odmaralištu… Izgubila sam svu samokontrolu“, napisala je. „Ali znate šta? Mogu da ustanem sutra i idem u teretanu, da se hidriram i da jedem zdravo i da volim sebe. Ne pomaže ako si strog prema sebi, ali znam kako je osećati se krivim i ne tako sjajno nakon previše jela."

Onda je usledila njena značajna poruka koja je zaista sumirala njen zdravstveni put: „Ako ste poput mene, samo znajte da TI nisi samo tvoja težina, tvoja težina te ne definiše, samo daj sve od sebe da budete zdravi i ne budi tako strog prema sebi 💗 Budi najbolja verzija sebe 💗."

Rebel daje sjajan primer autentičnosti na društvenim mrežama, možemo je zvati Kraljicom ravnoteže.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs