ZVEZDA VODILA DECU SA SOBOM NA NASTUPE: Jedan promenio pol, drugi otkrio drogu sa 11, sada se ni ne viđaju sa pevačicom

Porodični odnosi mogu biti veoma komplikovani, pogotovo kada naiđu na neke otežavajuće okolnosti kao što je svetski priznata muzička karijera, ali majčinska ljubav je zaista bezuslovna

Celebrities
ZVEZDA VODILA DECU SA SOBOM NA NASTUPE: Jedan promenio pol, drugi otkrio drogu sa 11, sada se ni ne viđaju sa pevačicom
Foto: Profimedia

Šer ima samo dvoje dece, sinove Čaza Bona i Elija Almana. Polubraća su imali komplikovano detinjstvo i svoje individualne bitke sa kojima su se suočavali.

Čaz Salvatore Bono je prvobitno rođen kao devojčica po imenu Častiti Sun Bono 4. marta 1969. godine u Los Anđelesu, Kalifornija. Bio je jedino dete muzičkih legendi Šer i Sonija Bona.

Šer
foto: Profimedia

Njegovog polubrata, s druge strane, Elija Blu Olmana, Šer je dobila sa Gregom Olmanom 10. jula 1976. na Beverli Hilsu u Kaliforniji. Jedina sličnost koju braća sada imaju je da su oboje radili kao glumci.

Čaz i Elija su odrasli prilično bliski kao deca, ali su se na kraju udaljili kako su starili. Razlika u godinama od sedam godina nije sprečila par da se poveže kada su bili mlađi. Međutim njihove lične životne borbe i bitke na kraju su razdvojile braću.

Čaz se najpre deklarisao kao lezbejka kada je imao 18 godina, da bi na kraju shvatio da je transrodan, do se Elija borio sa drogom.

Stariji brat se borio sa svojim identitetom od malih nogu, ali se plašio svojih osećanja. Onda su ga tabloidi proglasili lezbejkom, a njegova majka se mučila da to prihvati.

Šer se borila sa identitetom svog sina uprkos tome što je zagovarala LGBTIK+ zajednicu. Trebalo joj je godinu dana da prihvati da je Čaz lezbejka, a za njega je bilo još izazovnije da kaže da je transrodna osoba.

Šer
foto: ODuran / Backgrid USA / Profimedia

2008. je konačno počeo da se pretvara u svoje pravo ja. On je sada uporni zagovornik LGBTIK+ prava i vodi glas za sve transrodne ljude širom sveta.

S druge strane, Elija je odrastao sa problemima sa autoritetom, a kada je imao osam godina, Šer ga je poslala u internat kako bi ga držala podalje od oca. Pokojna zvezda je bila veliki zavisnik od droga.

U jednom intervjuu 2014. godine, Elija je objasnio kako su se on i Čaz razdvojili zbog škole. Elija je rekao da ih je to što su bili u različitim školama, a ne jedno pored drugog, geografski razdvajalo, ali kasnije i emocijonalno.

Dok se Čaz pojavio u javnosti sa svojim roditeljima, Elija je retko kad mogao biti viđen u javnosti. U svom intervjuu 2014. godine, Elija je rekao da mu je zbog toga što su ga poslali u internat u 7.godini bilo teško da se ne oseća kao da ga ne „izbegavaju“.

Budući muzičar pohađao je različite internate tokom perioda od 10 godina. Šer ga je jednom "kaznila" jer je upao u nevolje u školi tako što ga je poslala na vojnu akademiju na godinu dana.

Šer
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kada bi vikendom dolazio kući u Njujork da poseti roditelje, on i njegovi prijatelji upadali bi u nevolje dok bi bili u Harlemu. Elija se čak šokirao kako je tako lako uspeo kupiti drogu sa 11 godina i kako je to normalno.

Elija je dodatno zakomplikovao svoj odnos sa majkom kada je odlučio da pobegne da bi se oženio ljubavlju svog života. Uprkos Šerinom neodobravanju, on i Mari Angela „Kueenie“ King su se venčali 1. decembra 2013.

Venčali su se na privatnoj ceremoniji ispred svog kamina. King je poznata po tome što je sestra Džezija i Rubi King iz britanskog pop dua Blonde Electra i član benda KING.

Šer i Elijin odnos je bio toliko napet da su se neko vreme otuđili. Međutim, tokom svog intervjua, Elija je rekao da su oni rešili većinu svojih problema.

Objasnio je da kao odrasla osoba nije imao izbora osim da se izleči od svoje problematične prošlosti kako bi mogao da bude uravnotežena osoba. Međutim, priznao je da još uvek imaju nerešena pitanja za rešavanje.

Šer
foto: Jana Call me J/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Uprkos rastućim nedaćama, Čaz i Elijah su sebi stvorili pristojne živote van slave svojih roditelja. Prvi je glumac koji je imao uloge u serijama kao što je „Američka horor priča“. On je aktivni zagovornik LGBTIK+ zajednice i čak se pozabavio transrodnim osobama u svom dokumentarnom filmu „Becoming Čaz“. Elija je radio kao glumac i producent i glumio je u filmu „Život kao kuća“ iz 2001.

Međutim, njegov najznačajniji fokus je muzika, a on je gitarista koji je član gotskog rok benda Deadsi. Takođe je imao zadovoljstvo da radi sa nekoliko različitih muzičkih bendova tokom godina.

Šerse osvrnula na svoje majčinstvo i detinjstvo svojih sinova, te istakla da to što je vodila svoje sinove kada je radila kao izvođač u noćnom klubu nakon što su Soni i ona završili, nije bilo normalno, iako ona to tada nije shvatala.

Čuvena pevačica smatrala je da je najbolje za njih da budu pored majke umesto da ih ostavi kod kuće. Između nastupa, provodila bi vreme na rolerima, kupanju i vožnji bicikla sa njima.

Iako njeni brakovi nisu uspeli, Šer je jednom priznala da joj se dopada da bude majka. Govoreći o svojim sinovima, ona ih je opisala kao „apsolutno najbolju stvar na svetu“.

Šer je priznala da su ona i njena deca imali nekoliko nesporazuma tokom godina, ali je priznala da su pokušavali da rade na svojim odnosima kako bi mogli da budu zajedno kao porodica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs