KADA JE UPOZNALA HARISA DŽINOVIĆA, MELINA JE BILA JEDVA PUNOLETNA: Borila se sa viškom kilograma, imala je 110 kg

Haris Džinović je skoro 30 godina stariji od svoje, sada već bivše supruge Meline koju je upoznao u cvetu njene mladosti, kada je jedva imala 21 godinu

Vip priča
09:33h Autor:
KADA JE UPOZNALA HARISA DŽINOVIĆA, MELINA JE BILA JEDVA PUNOLETNA: Borila se sa viškom kilograma, imala je 110 kg
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Melina Džinović i Haris Džinović su odlučili da se razvedu, a modna kreatorka je ostala u vili na Dedinju sa decom, dok je Haris sa par kofera napustio kuću.

Iako se još ne zna tačan razlog razvoda, mnogi smatraju da je ljubomora ta koja je naterala par da se razvede. Ali ne ljubomora od strane Harisa Džinovića, već od strane Meline koja je i sama u par navrata pričala o tome kako joj je teško bilo prve tri godine braka.

"Haris je živeo kao momak do 53. godine. Nisam se osećala poželjnom i fatalnom toliko, pa sam mislila da me vara. Proveravala sam mu telefone, kreditne kartice i postavljala trik pitanja koja su njemu bila smešna, a ja sam mislila da sam mnogo pametna," rekla je pre par godina Melina.

Melina Džinović, Haris Džinović
foto: ATA Images

Kada je upoznala Harisa, Melina je čekala da naiđe njen dečko, a naišao je pevač. Bila je treća godina fakulteta, imala je 21. godinu, dok se borila sa viškom kilograma.

Haris ju je prepoznao u gužvi i od tada su njih dvoje počeli konstantno da se čuju, te je ona čak i prihvatila njegov poziv da na 3 dana ode sa njim u Pariz, u kom su se zadržali malo duže od planiranog.

O njenoj vezi sa 30 godina starijim folkerom je njena porodica saznala iz medija, ali Melina nije dozvoljavala da išta stane na put njihovoj ljubavi, te je napustila fakultet, uprkos želji njenih roditelja da završi studije, i prešla da živi sa Harisom i prati ga na njegovim nastupima.

Melina i Haris su u svojoj 12 godina dugoj vezi najpre dobio ćerku Đinu, pa sina Kana, a onda su se 2014. godine venčali.

Iako danas izgleda besprekorno, malo je poznato da se Melina na početku veze sa Harisom borila sa viškom kilograma, a stanje se pogoršalo kada je bila trudna i tada je dosegla čak 110 kg.

Ipak, danas je ona jedna od najzgodnijih i najlepših žena sa naših prostora.

(Stil/poznateličnosti.org)

1 / 7 Foto: ATA Images
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs