1 STVAR OKO KOJE SE NIKADA NISU SLAGALI HARIS I MELINA DŽINOVIĆ: OVO je bio njihov veliki kamen spoticanja

Pevač Haris Džinović razvodi se od modne dizajnerke Meline Džinović koja je od njega mlađa 28 godina i sa kojom je u braku od 2014. godine

Vip priča
14:58h Autor:
1 STVAR OKO KOJE SE NIKADA NISU SLAGALI HARIS I MELINA DŽINOVIĆ: OVO je bio njihov veliki kamen spoticanja
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Haris Džinović se razvodi od Meline Džinović nakon višegodišnjeg braka, a razlog razvoda još uvek nije poznat javnosti.

Iako su važili za skladan bračni par, nije tajna da se nisu slagali oko jedne veoma važne stvari, a to je načina vaspitanja njihove dece. Naime, par ima ćerku Džinu i sina Kana. I dok se njihov sin nije javno eksponirao, ćerka dominira društvenim mrežama i na Instagramu objavljuje fotografije koje prate na hiljade ljudi.

Harisu Džinoviću se nikada nije dopadalo što njegova ćerka javno pokazuje sve iz svog privatnog života, uključujući i veoma intimne fotografije. Đina je čak i u par navrata odgovarala na veoma provokativna pitanja pratioca, dok Haris kao čovek starijeg kova ovo nikako nije mogao da podnese.

"Harisa mnogo brine Đina, jer sve o njima dospe do medija, a najviše preko Instagrama – pričao je izvor za Skandala pre par godina:

- Već je upozorio da sakrije neke objave i ona je obećala da će biti opreznija, ali džaba. Mediji od tada sve više pišu o njoj jer je u vezi s mladim fudbalerom koji igra za Zvezdu, pa je Brki jasno da će tek biti svega oko toga u medijima. Melini je u celoj priči najgore, brani ćerku i kaže da sva omladina ima Instagram i da Đina nije kriva jer nije mogla da bira da li će joj tata biti poznat, pa je samim tim primamljiva medijima. Za sada je jedva uspela da smiri Harisa da ne ispadne još veći haos, ali je i Đinu ponovo zamolila da smanji objave na minimum", otkrio je neimenovani izvor.

1 / 7 Foto: Printscreen/instagram

Izgleda da je Melina kao mlađa osoba imala više tolerancije za ponašanje svoje čerke, od muža koji je ipak 28 godina stariji od nje.

Haris je Melinu upoznao na jednom od svojih koncerata, a ona je bila njegova verna obožavateljka. Kada su se upoznali Melina je bila studentkinja, a njeni roditelji su bili protiv njene veze sa pevačem. Ipak, 2004. godine par dobija ćerku Đinu, a nakon godinu i po dobijaju i sina Kana.

Polovinom 2014. godine venčali su se na jahti „Malteški soko“, a kumovi su im bili Slavica Eklston, bivša supruga vlasnika Formule 1 Bernija Eklstona i biznismen Filip Cepter.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs