"BILA SAM PRAVI PSIHOPATA, PROGANJALA SAM GA I SAD ME JE SRAMOTA": Da li je uopšte bilo mesta da Melina sumnja u Harisa?

Melina i Haris Džinović se razvode. Jedan od naših najpoznatijih estradnih, bračnih parova - Haris i Melina Džinović rešili su da stave tačku brak

Celebrities
17:59h Autor:
"BILA SAM PRAVI PSIHOPATA, PROGANJALA SAM GA I SAD ME JE SRAMOTA": Da li je uopšte bilo mesta da Melina sumnja u Harisa?
Foto: ATA Images

Modna kreatorka Melina Džinović i pevač Haris Džinović venčali su se 2014. godine, nakon 20 godina zajedničkog života i dvoje dece, odlučili su da stave tačku za svoju ljubavnu priču.

Imaju ćerku Đinu i sina Kana, a Melina je svojevremeno govorila da je na početku njihove veze bila ljubomorna i da je često proveravala Harisa.

Melina Džinović, Haris Džinović
foto: ATA Images

"Bila sam kao pravi psihopata, a sada me je sramota što sam ga proganjala tokom prve tri godine braka. Proveravala sam mu telefone, kreditne kartice i postavljala trik pitanja koja su njemu bila smešna, a ja sam mislila da sam mnogo pametna. Sada smatram da je takvo ponašanje ponižavajuće za ženu, ali budući da ga tri godine nisam uhvatila u prevari, odlučila sam da prestanem sa takvim postupcima i ljubomora je nestala", iskrena je ona za Story.

Melina Džinović, Haris Džinović
foto: ATA Images

Melina je ranije, govoreći o braku sa Harisom, istakla da joj je pevač bio velika podrška u svakom segmentu života.

"Ja sam se u svog muža ludo zaljubila i otišla sa njim ne razmišljajući ni o čemu drugom, što je na kraju ispalo super. Međutim, sa ove tačke gledišta, šanse da se to desi zaista su male. Ne znam koliko je ljudi koji su se “zaleteli” tako kao mi i da im je uspelo da funkcionišu dugo i dobro. Znate kako se kaže - “blic brak, ekspres razvod”. Mi smo se naprosto povezali. Hari me od prvog dana fascinira i svojim stavom, i razmišljanjem, i odnosom prema životu, što se do danas nije promenilo. Maksimalna mi je podrška, ne guši me, već me gura kroz život, pomaže mi da budem bolja u svemu i time me svakodnevno osvaja", ispričala je jednom prilikom modna dizajnerka.

Haris Džinović, Melina Džinović
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Osnova za sumnju javila se na početku njihove veze. Melini je navodno bilo čudno da je kod Harisa sve pod konac, pa je pomislila da je tu prste umešala neka žena.

- Kada je Melina prvi put došla u Pariz, otvorila je ormar i odmah me pitala: "Sa kim ti živiš ovde?" Ja kažem: "Živim sam". Ona gleda stan i opet: "Nemoguće je da živiš sam, ovde živi neka žena ili bar dolazi". E pa, ne dolazi, kod mene je sve poređano kako treba, svaka majica, svaki peškir, svaka košulja opeglana, stan je čist, veš mašina radi, lonci, šerpe su oprani i stoje gde treba - kazao je Haris, pa dodao:

Haris Džinović
foto: Kurir Arhiva

- Ja sad imam problem sa kućnom pomoćnicom koja mi očisti kupatilo, ali mi pomeri sve stvari na koje sam navikao da ih uzimam zatvorenih očiju. Ja joj kažem da ne dira, ali ona svaki put isto. Džaba govorim. Melina ne pomera ništa - rekao je pevač koji ne krije da je težak perfekcionista, kao i da supruga godinama pokušava da ga promeni, ali da joj to ne polazi za rukom.

Haris je Melinu upoznao na jednom od svojih koncerata, a ona je bila njegova verna obožavateljka. Kada su se upoznali Melina je bila studentkinja, a njeni roditelji su bili protiv njene veze sa pevačem. Ipak, 2004. godine par dobija ćerku Đinu, a nakon godinu i po dobijaju i sina Kana.

Sad su odlučili da stave tačku na svoj brak.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs