NAJPAMETNIJU ŽENU HOLIVUDA MUŽ JE VARAO I DOK ONA NIŠTA NIJE SLUTILA, SVI SU ZNALI ISTINU: Sada je odlučila da se OSVETI

Natali Portman izgleda bolje nego ikad dok je u maloj crnoj haljini pozirala papracima pred nastup u popularnoj emisiji

Vip priča
Autor:
NAJPAMETNIJU ŽENU HOLIVUDA MUŽ JE VARAO I DOK ONA NIŠTA NIJE SLUTILA, SVI SU ZNALI ISTINU: Sada je odlučila da se OSVETI
Natali Portman, Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Natali Portman važi za jednu od najpametnijih glumica u Holivudu, sa završenom psihologijom na Harvardu, diplomom Jevrejskog Univerziteta i znanjem čak pet stranih jezika.

Ali ono što ova prelepa glumica nije znala, nije ni bila svesna, je da ju je muž varao skoro godinu dana sa 20 godina mlađom ženom.

I dok je ona živela u blaženom neznanju, svi oko nje su znali da je Bendžamin vara.

Natali Portman
foto: JPA/AFF-USA.com / PA Images / Profimedia

Natali se uvek pridržavala jednog važnog pravila - o privatnom životu nije govorila javno. Tako je bilo i ovaj put. Ona nije napravila skandal, nije isterala muža iz kuće, nije odmah tražila advokata. Ne, Natali je pokušavala da popravi brak i sačuva porodicu koju čine ona, muž i dvoje dece do 12 i 6 godina.

Natali Portman
foto: Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ali izgleda da pomoći nije bilo, jer je juče Natali viđena kako dolazi na snimanje emisije sa Džimi Kimelom obučena u seksi crnu haljinu i bez burme.

Natali Portman
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Nisu uspeli da poprave svoj odnos. Nakon što su se pojavile vesti o njegovoj aferi, pokušavali su da rade na svom braku, ali su trenutno u nedoumici. Natali je neverovatno privatna i ne želi da priča o svojim probelmima javno," kaže izvor blizak paru.

Ali svima je jasno da je Natali sada slobodna žena. U seksi izdanju, sa perfektnim manikirom i šminkom, bez prstena i nasmejana Natali kao da želi da poruči svom bivšem mužu: "Pogledaj samo šta si izgubio!"

Natali Portman
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs