DO JUČE JE ŽENU TERAO DA ŠETA PRAKTIČNO GOLA: Sad joj se ni oči ne vide dok kraj nje ide pognute GLAVE I PODVIJENOG REPA

Kanje Vest i Bjanka Censori ne prestaju da šokiraju javnost svojim ponašanjem.

Celebrities
DO JUČE JE ŽENU TERAO DA ŠETA PRAKTIČNO GOLA: Sad joj se ni oči ne vide dok kraj nje ide pognute GLAVE I PODVIJENOG REPA
Foto: blackbelts / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kanje Vest i Bjanka Censori uslikani su u Kaliforniji, u šopingu, a pažnju su kao i obično, privukli odevnim kombinacijama. Bjanka je izgledala neodoljivo u dugom kožnom mantilu, dok je jedan detalj oduzeo pažnju, a u pitanju je šubara koju veoma često nosi. Zanimljivo je da istom pokušava da prekrije celo lice, dok je Kanje preko svog lica stavio kapuljaču.

Mnogi su komentarišu da njihom skandaloznom ponašanju nema kraja, dok svaki put iznova iznenade javnost. Mnogi veruju da je Kanje taj koji diktira stil njihog života.

Kanje Vest, Bjanka Censori
foto: blackbelts / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kanje Vest je dao instrukcije svojoj ženi Bjanki Censori da "nikada ne govori" - i izdao je niz pravila po kojima će živeti, uključujući određenu hranu koju može da jede i šta može da nosi.

- Njena porodica nikada nije obožavala Kanjea, a oni koji su joj bili bliski pitali su se da li je udaja za njega bila prava odluka - rekao je izvor za The Sun.

1 / 9 Foto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zanimljivo je da je do nedavno Bjanka praktično gola šetala ulicama, dok je Kanje pored nje išao spuštene glave, sa kapuljačom.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs