POBEGAO OD MAJKE KOJA STALNO ŠETA GOLA I PRAVI SKANDALE, PA PROCVETAO: Izrastao u zgodnog dasu, a ona mu pomutila razum

Mlađi sin Britni Spirs uživa na predivnim plažama Havaja sa misterioznom devojkom od koje se ne odvaja.

Galerije
11:06h Autor:
1 / 7 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Džejden Federlajn, najmlađi sin pevačice Britni Spirs, na pragu je punoletstva, a izrastao je u veoma šarmantnog i zgodnog momka sa lepim manirima. Naime, nije ni čudo što ima i devojku, jer već sada mu brojne obožavateljke ne daju mira. Trenutno uživa sa njom na Havajima, a svaki momenat koristi da joj pokaže živopisnu okolinu.

Upravo su i novogodišnje praznike proveli na ovoj predivnoj destinaciji, koja je postala njegov novi dom pre oko 3 meseca. Sa misterioznom izabranicom je uživao u moru i suncu, dok ju je neprestano grlio oko struka.

Džejden Federlajn
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Golupčići su iskoristili vreme i da prošetaju da vodopada, popularnog mesta očaravajućeg prizora. Nisu propuštali priliku ni da naprave dobre fotografije, a čini se da zajedno izgledao veoma srećno i opušteno.

Iako je naslednik čuvene zvezde, koja je bila u centru mnogih skandala, od malih nogu pod lupom javnosti, uspeo je da se sačuva svoju privatnost. Otac Kevin Federlajn, plesač i bivši muž Britni Spirs, želeo je naslednike koje ima sa pevačicom dodatno da zaštiti, te ih je iz tog razloga preselio na ostrvo, gde je i sam otpočeo novi život sa suprugom Viktorijom Prins i ćerkom.

Džejden Federlajn
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sa druge strane, dok oni porodično uživaju, Britni je na mrežama delila emotivne snimke svojih sinova, od kojih je bila dugo otuđena.

Čini se da radi na tome kako bi se ponovo zbližila s njima i popravila odnose, koji su godinama bili zamršeni. Pevačica nije dobila priliku da se oprosti kada je Kevin, koji ima isključivo starateljstvo, preselio dečake, dok Šon i Džejden nisu prisustvovali na maminom venčanje sa Semom Asgarijem u junu 2022. Mada, ni ta ljubav nije potrajala, te se bar već i razveo tokom prošle godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs