OČAJNIČKI SE TRUDILA DA NAĐE DEČKA NAKON ŠTO JOJ JE HIRURG UNIŠTIO LICE: Vara je, pa poverenje kupuje skupim poklonima

Zaljubljeni par uživao je pod vrelim sunčevim zracima, praveći se da se ništa ne dešava, ni sama ne zna koliko mu je prevara oprostila

Celebrities
Autor:
OČAJNIČKI SE TRUDILA DA NAĐE DEČKA NAKON ŠTO JOJ JE HIRURG UNIŠTIO LICE: Vara je, pa poverenje kupuje skupim poklonima
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Britanska rijaliti zvezda Kloi Feri (28) odmarala se nedavno na Tajlandu i bila u centru pažnje jer je uz nju bio dečko Džoni Vilbo, kojem je oprostila prevaru i dala novu šansu. Opuštali su se u moru, gde je Kloi u crno-belom bikiniju s tangama pokazala bujne obline. Nisu se odvajali jedno od drugog, a nekoliko fotografija divno provedenog dana su podelili i s pratiocima na društvenim mrežama.

Kloi Feri
foto: TERRY BLACKBURN / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kloi je krajem avgusta proslavila rođendan i pohvalila se poklonom koji je dobila od svog Džonija. Reč je o Kartijer prstenu od 1.860 funti, kojim ju je navodno verio. Prekidali su nekoliko puta, ali sad su odlučili da se posvete vezi i napraviti sve da ovog puta traju večno.

"Kloi nastoji da ostavi prošlost iza njih i želi da se zabavlja i uživa u životu s Džonijem", rekao je za The Sun izvor blizak rijaliti zvezdi. Prvi put su raskinuli u septembru prošle godine, kada ga je optužila da joj je iza leđa slao poruke drugim devojkama.

Kloi Feri
foto: TERRY BLACKBURN / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pomirili su se i onda opet raskinuli nedelju dana kasnije. To je Kloi potpuno slomilo. Ipak, u decembru su opet bili zajedno, ali ne zadugo jer je Feri htela da bude sama.

Kaže da joj je prijao period dok je bila sama nakon bezuspešnih operacija. Tada joj je palo samopouzdanje i mislila je da nikome ne može da bude lepa.

Naime, Kloi Feri, koja se javila u bolnicu jer je nakon estetske intervencije i pokušaja da dobije takozvane lisičije oči doživela pravi pakao, kaže da je 2022. godina bila za nju najgora.

Kloi Feri
foto: TERRY BLACKBURN / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ona je otkrila da sem što je potrošila čak 57.800 evra na taj zahvat, on joj je ostavio posledice, kako fizičke, tako i mentalne. Udubljenje koje joj je ostalo kao ožiljak iznad očiju moraće da popuni presađivanjem kože, dok se još trudi da se izbori da dovede u red mentalno zdravlje.

- Niko ne zna šta je pošlo po zlu, ali doktori su rekli da je problem mogao da se spusti i na oko usled čega bih sigurno ostala slepa. Stručnjaci su savetovali da pokušam sa mikroiglom, a možda ću morati i na presađivanje kože. Ozbiljno se kajem - rekla je ona za britanski San.

@consultant_clinic Please beware of threads and especially from non medics ... it rarely ends well #threads #foxeye #scarredforlife #pdothreads ♬ original sound - Consultant Clinic

Svoje iskustvo je podelila sa pratiocima na Instagramu i otkrila da su mnogi prošli slično, ali i gore. Bilo je i onih koji su zbog te intervencije dobili sepsu.

Neprijatan i bolan period, koji je nakon operacije trajao čak sedam mesei, odrazio se na njeno mentalno zdravlje i na vezu sa MMA borcem Džonijem Vilbom sa kojim je napravila pauzu.

Izgleda da se predomislila i da uživaju zajedno, a možda nas iznenade i informacijama oko skorog venčanja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs