ANASTASIJA JE SA 5 GODINA PROGLAŠENA NAJLEPŠOM DEVOJČICOM NA SVETU: Ona je kopija Irine Šajk i evo kako danas izgleda

Mnpgi se pitaju kako sada izgleda najlepša devojčica na svetu, a Anastasija je kopija Irine Šajk.

Lifestyle
18:23h
ANASTASIJA JE SA 5 GODINA PROGLAŠENA NAJLEPŠOM DEVOJČICOM NA SVETU: Ona je kopija Irine Šajk i evo kako danas izgleda
Foto: Printscreen Instagram/, Printscreen Instagram/ knyazeva.anastasiya.official0

Godine 2017. svet je predstavljen sa mladom devojkom koja će postati sinonim za samu lepotu. Anastasija Knjaževa, sa svojim zapanjujuće lepim dubokim plavim očima, raspuštenom kestenjastosmeđom kosom i anđeoskim licem koje je izgledalo kao da je izvučeno iz carstva fantazije, plenila je srca širom sveta. Njena prirodna harizma bila je dodatni sloj njene privlačnosti, privlačeći bezbroj obožavatelja u svoju orbitu.

Upravo je ovaj magnetni šarm doveo do toga da joj je dodeljena prestižna titula "najlepše devojke na svetu", odlikovanje koje je odmah privuklo poređenje sa poznatim ikonama poput Irine Šejk.

Anastasija Knjazeva
foto: Instagram Printscreen / Anna_knyazeva_official

Ali Anastasijino putovanje bilo je daleko od uobičajenog. Njeno prisustvo tamo je označilo prelomni trenutak, što ju je učinilo najmlađim modelom koji je ikada postigao takav podvig. Sa odanim pratiocima na Instagramu koji broji 1,1 milion, Anastasija je nastavila da osvaja kolektivnu maštu, njena lepota i šarm prevazilaze granice i kulture, ujedinjujući obožavaoce iz svih krajeva sveta.

Modeling putovanje Anastasije Knjaževe počelo je sa samo 2,5 godine, a njena majka je odigrala ključnu ulogu u njenom statusu mlade influencerke.

Anastasija Knjaževa je započela svoje izvanredno putovanje u svetu manekenstva u zapanjujuće nežnoj dobi — sa samo 2,5 godine. Njen uspon do slave nije bio ništa drugo do izvanredan, sa njenom zvezdom koja je stalno rasla do kada je napunila 4 godine.

Njen nepokolebljivi stav je odjeknuo kod mnogih brendova, koji su bili očarani njenim prirodnim šarmom. Za razliku od mnogih mladih talenata, Anastasija je bila neverovatno prijatna i opuštena kada je bila u centru pažnje.

U ključnoj 2015. godini, došlo je do značajne prekretnice u Anastasijinoj brzoj karijeri, vođenoj nepokolebljivom podrškom njene odane majke Ane. Prepoznavši potencijal i talenat u svojoj čudesnoj ćerki, Ana je napravila odlučujući korak kreiranjem zvaničnog Instagram naloga za Anastasiju.

Zbog svoje prirodnosti i spontanosti, fotografi su obožavali da sarađuju sa njom, a mnogi su joj prognozirali blistavu karijeru, poredeći je sa Irinom Šajk.

Nakon mnogobrojnih ponuda i angažmana koje je dobijala, devojčica je sklopila ugovore sa mnogim brendovima, kao što su "Chobi Kids", "Kenguru" i "Kia Motors", takpođe je, imala ulogu voditelja u televizijskim emisijama i učestvovala je u snimanju filmova.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs