ed šeran

UOPŠTE NIJE DOBRO: Njegovoj trudnoj ženi rekli da ima tumor koji ne mogu da leče, a pevač ISKOPAO GROB U DVORIŠTU

Ed Šeran je poslednjih par godina doživeo neke jako teške trenutke.

Vip priča
Autor:
UOPŠTE NIJE DOBRO: Njegovoj trudnoj ženi rekli da ima tumor koji ne mogu da leče, a pevač ISKOPAO GROB U DVORIŠTU
Ed Šeran, Foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ono što je Ed Šeran (32) odlučio da napravi u dvorištu svoje kuće mnogi smatraju veoma morbidnim. Nakon što su počele kruže priče o grobnici koju je navodno dao da se napravi u njegovom domu, pevač poznat po ljubavnim pesmama je u nedavnom intervju otkrio da se zapravo radi o samo jednom grobnom mestu izrađenom posebno za njega.

Ed Šeran
foto: Profimedia

'To je rupa iskopana u zemlji, a iznad nje se nalazi kamen, tako da kad god dođe taj dan, ja ću ići tamo', rekao je.

Ed Šeran
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ovim priznanjem iznenadio je obožavatelje koji se pitaju zašto uopšte razmišlja o smrti kada je tek uplovio u treću deceniju života, a i zdravlje ga dobro služi.

- Ljudi misle da je to jako čudno i stvarno morbidno, ali imao sam prijatelje koji su umrli bez testamenta, pa niko ne zna šta treba da urade - pojasnio je tada.

Ed Šeran
foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Fanovi pevača smatraju da su ga na ovu odluku podstakli upravo tragični gubitci dragih osoba, kojih je u zadnjih par godina bilo nekoliko. Od najboljeg prijatelja Džamala Edvardsa koji je preminuo u 31. godini, voljenog mentora Majkla Gudinskog, pa sve do kolege Šejna Vejna, pevač je prožveo teške životne trenutke.

Ed Šeran
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Uz sve to, podelio je i kako se njegova supruga Šeri Siborn u borila s tumorom dok je bila trudna s jednom od njihove dve ćerke.

U čast njima, Šeran je u svom dvorištu izgradio i kapelu gde održava sećanje na voljene ljude, a koristi je i za održavanje venčanih ceremonija njegovih prijatelja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs