ŠTA HRVATSKE POZNATE LIČNOSTI MISLE O ALEKSANDRI PRIJOVIĆ? Jedna od najvećih dama njom ODUŠEVLJENA, a ona je ISPROZIVALA

Aleksandra Prijović trenutno doživljava najlepše momente u dosadašnjoj karijeru, a njen vrtoglavi uspeh je podelio region!

Celebrities
Autor:
ŠTA HRVATSKE POZNATE LIČNOSTI MISLE O ALEKSANDRI PRIJOVIĆ? Jedna od najvećih dama njom ODUŠEVLJENA, a ona je ISPROZIVALA
Šta poznati iz Hrvatske misle o Aleksandri Prijović?, Foto: ATA Images

Trenutno jednu od najpopularniji pevačica kod nas Aleksandru Prijović u Hrvtskoj trenutno nazivaju "srpska senzacija"! Naime, nakon što u jednom danu rasprodt je treći koncert u zagrebačkoj Areni, karte za četvrti su u prodaji, a ceo region je ostao bez teksta zbog ogromnog uspeha ove zvezde koja, izgleda, suvereno vlada scenom i rešena je da pokori muzičku industriju.

- Verovala sam ja da će sve biti dobro sa zagrebačkom Arenom, ali ovo je stvarno čudo i ovo stvarno nisam očekivala . Nakon toliko poziva prijatelja, saradnika, poruka obožavatelja, ja sam se morala odlučiti i na četvrtu Arenu. Oko datuma nismo baš imali izbora, jer su unapred rezervirani, tako da će se novi koncert održati 4.12. Iskreno, teško je raditi četiri dana u nizu, ali ja ću se potruditi da svaki bude kao prvi, daću sve od sebe - otkrila je oduševljena Prijović za Extra FM nakon što je objavljena vijest o njezinu četvrtom zagrebačkom koncertu.

Na neverovatnom uspehu odmah joj je čestitiala velika hrvtaska zvezda Jelena Rozga.

Jelena Rozga
foto: Kurir / Damir Dervišagić

"Bravoo", pohvalila ju je naša Jelena Rozga u komentarima, a drugi se nadovezali u komentarima:

"Popis stanovništa našeg Balkana", "Aleksandra, možeš preći na stadione pošto su ti dvorane postale male", "Aleksandra čim trepne zakaže novu Arenu i novi datum", "Kraljica! Bravo", "Pa dobro ženo, šta ti radiš? Tri Beograd, četiri Zagreb, dva Zetra. Je li ima kraja?", "Kraljica si, majke mi, "Žena ne staje", "Ovo je jezivo dominantno", "Žena održava festival", "Ma kapa do poda", "Hoćemo još".

Sa druge strane, bivša hrvatska atletičarka Ivana Brkljačić je na svom Fejsbuk nalogu prokomentirala vest da je Aleksandra Prijović rasprodala tri Arene u Zagrebu i da je zakazala i čestvrtu. Kako kaže, ljudi za sport neće izdvojiti, a da je su karte za Aleksandrin koncert u rekordnom roku rasprodate i to po cenama koje se kreću od od 25 do 130 evra.

1 / 7 Foto: preentscreen/Instagram

- U rekordnom roku pao i treći, izgleda da će i četvrti! Ne ulazim u to što slušate, ne hejtujem ničiji odabir, ali, dragi narode, kad se organizuje sportsko takmičenje tražite besplatno akreditaciju ili ulaznicu? Tribine su nam prazne, od košarke, rukometa, odbojke, skijanja, atletike, većine čak i fudbalskih utakmica - napisala je Ivana i dodala:

Mamimo vas nagradama, doslovno i vozače pošaljemo po vas, ali sportske nacije nigde na tribinama? Ubijate pozivima kako se dočepati i nabaviti gratis karte, toliko volite i podržavate sport! A kad dođete, uglavnom ne znate da se ponašate, odete pre cermonije dodele medalja, nema poštovanja, ni navijačke kulture. Za sport, pozorište, muzej i edukaciju nećete izdvojiti. U tome ja vidim problem zaključila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs