wow!

MAMA ALEKSANDRE PRIJOVIĆ JE PRAVA BOMBA U BIKINIJU, A IMA 49 GODINA: Svi je hvale zbog onoga što je uradila za ćerku

Mama Aleksandre Prijović u kupaćem kostimu izgleda neodoljivo, svi komentarišu njene obline, ali i neverovatno mladolik stas!

Celebrities
12:18h Autor:
MAMA ALEKSANDRE PRIJOVIĆ JE PRAVA BOMBA U BIKINIJU, A IMA 49 GODINA: Svi je hvale zbog onoga što je uradila za ćerku
Kako izgleda mama Aleksandre Prijović u kupaćem kostimu?, Foto: ATA Images

Aleksandra Prijović od momenta kada se pojavila na muzičkoj sceni napravila je pravi bum i od tada ređa velike hitove, bez njenih pesama gotovo nijedno slavlje ne može da prođe! A talenat je nasledila upravo od majke Borke Mihajlović koja je svojevremno bila jedna od najtraženijih pevačica.

Sada je Aleksandri najveća podrška u poslu, a svaki slobodan trenutak trude se da provedu zajedno. Tako su spas od velikih vrućina pronašle u bazenu, a njihova zajednička slika u kupaćim kostimima je pokrenula lavinu komentara! Komplimenti na račun izgleda mame i ćerke su se samo nizali, a svi su isticali da se ne zna koja je lepša i zgodnija. Posebno su se svi oduševili mladolikim Borkinim stasom u 49-oj godini!

Aleksandra Prijović
foto: Printscreen Instagram / aleksandraprijovic

Aleksandra je odrasla u Belom Manastiru, gde je živela sa majkom, bakom i dekom, nakon što se Borka razvela od pevačicinog oca Nedeljka Prijovića. Kako bi se posvetila svojoj naslednici, odrekla se muzičke karijere.

- Prvo moja majka se bavila profesionalno pevanjem, moji ujaci su se takođe bavili pevanjem, pa onda ja. Kada su mi je doneli kada se rodila znala sam da je to to. Prepoznala sam je po plaču a da je nikada nisam pre toga videla i čula, rekla sam: "Evo, dolazi moja pevačica". Jednostavno mnogi ljudi me pitaju kako se osećaš, ona je uspela, napravila je odskočnu dasku u životu? Pitaju me da li sam ponosna? Naravno da sam ponosna, ali meni je to sve prirodno. Sve to sam prihvatila kao nešto normalno u njenom i mom životu, kao nešto što je moralo da se desi.

I dodaje da joj je bilo najbitnije da njena ćerka ima lepo detinjstvo.

- Išla je u vrtić, posle toga je upisala školu. Imala je ovde svoje drugarice sa kojima se igrala. Vikendom i praznicima, kada nije išla u školu, odlazila je kod bake i deke, volela je da bude i tamo i vamo, mnogo je vezana i za njih isto. Mislim da je imala jedno lepo detinjstvo. Ja i moj tata smo se potrudili maksimalno da živi jedan normalan život, kao i svako dete iako smo ja i njen tata rastavljeni, ali trudila sam se da ona to ne oseti.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/aleksandraprijovic

Borka ističe da je u životu u uvek bila veliki borac i da joj je drago što je to prenela na Aleksandu na koju je beskrajno ponosna.

- Jednog dana me verovatno kao i svih nas neće biti ali ispunila je sva moja očekivanja. Sve. Hvala Bogu na svemu, ne radi uspeha koji je postigla, da me ne shvatite pogrešno, što je ona sada zvezda, ne, nego kao jedna devojčica, kao moje dete, kao jedna osoba je ispunila moja očekivanja, mogu to da kažem - zaključila je Borka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs