dženet džekson

UDALA SE ZA KATARSKOG MILIJARDERA, PA "ZARADILA" 200 MILIONA DOLARA: Kako je pevačici ovako nešto pošlo za rukom?

Poznata pevačica i rođena sestra pokojnog Majkla Džeksona - Dženet Džekson iza sebe ima tri braka, a poslednji je sa razlogom privukao pažnju javnosti.

Vip priča
Autor:
UDALA SE ZA KATARSKOG MILIJARDERA, PA "ZARADILA" 200 MILIONA DOLARA: Kako je pevačici ovako nešto pošlo za rukom?
Dženet Džekson, Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Američka pevačica Dženet Džekson danas ima 57 godina i tri braka iza sebe, a poslednji od njih privukao je veliku pažnju medija i javnosti. Ona se 2017. godine razvela od katarskog milijardera Visama Al Manua samo tri meseca nakon porođaja.

Kako su tada mediji pisali, brak je pukao navodno zbog njegove ljubomore i opsesivne kontrole koju pevačica više nije mogla da trpi.

Dženet Džekson
foto: XPOSUREPHOTOS.COM / Backgrid UK / Profimedia

Kako je zaradila 200 miliona dolara?

Dženet i njen prebogati suprug su navodno pre venčanja, koje su zvanično objavili u januaru 2012. godine, potpisali predbračni ugovor, u kojem je navedeno da pevačica dobija 100 miliona dolara ukoliko ostane u braku sa Al Manom najmanje - pet godina.

Takođe, navedeno je da se cifra udvostručava ukoliko dobiju dete.

Dženet Džekson
foto: DSGT1 / Backgrid UK / Profimedia

Svim stranim medijima je upalo u oči da je Dženet, slučajno ili namerno, porođajem koji se dogodio pred Novu godinu 2017, ispunila baš sve obaveze iz predbračnog ugovora, a samo nekoliko meseci kasnije – zatražila razvod.

Konkretno, da je do razvoda došlo pre isteka pete godine braka, Dženet ne bi dobila ni dolara. A ovako, je dobila 200 miliona dolara. Da li mislite da je to uradila namerno? Podelite sa nama u komentarima, voleli bismo da čujemo šta mislite.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs