SKLANJALI SU GA I ČUVALI OD OČIJU JAVNOSTI: Sin Doris Dragović se pojavio u njenom spotu kao dete, danas ima 32 godine

Doris Dragović, jedna od najpopularnijih hrvatskih pevačica koju je Jugoslavija obožavala, u braku je 33 godine i ima sina Bornu

Celebrities
09:49h Autor:
SKLANJALI SU GA I ČUVALI OD OČIJU JAVNOSTI: Sin Doris Dragović se pojavio u njenom spotu kao dete, danas ima 32 godine
Doris Dragović, Foto: Printscreen Instagram / doris.dragovic

Doris Dragović i Mario Budimir, započeli su svoju bračnu vezu 1989. godine. Godinu dana kasnije su dobili sina Bornu, koji je bio kruna njihove ljubavi. On im je sin jedinac i danas ima 32 godine.

Ovo je jedna od njegovih retkih slika sa sinom koju je pevačica objavila na svom Instagramu.

Pevačica o svojoj porodici jako retko govori, a na društvenim mrežama ne objavljuje fotografije sa najmilijima želeći da sačuva njihovu privatnost, a čak i kada to uradi, u pitanju budu isključivo fotografije iz njihovih mlađih dana.

Doris Dragović
foto: preentscreen/Youtube

Zbog toga javnost još uvek nije videla Doris sa sinom za sve ove godine.

Borna se kao dvogodišnji dečak pojavio u spotu njegove majke za pesmu "Dajem ti srce". Danas ima 32 godine i završio je Filozofski fakultet u Splitu. Ne bavi se javnim poslom, te se veoma retko pojavljuje na malim ekranima.

Borna Budimir
foto: Printscreen/youtube

S obzirom da se nikad posle toga nije pojavljivao u medijima kao sin Doris Dragović, imali smo priliku da ga vidimo na YouTube platformi u kojim priča o filozofiji i filmskom platnu.

Borna Budimir
foto: Printscreen/youtube

Tada smo imali priliku da vidimo da je pevačicin sin izrastao u vrlo zgodnog i šarmantnog muškarca koji je posvećen poslu i radi na sebi, pa ga možda i zbog toga svet reflektora ne zanima.

Doris Dragović, vlasnica jednog od najmoćnijih vokala na prostoru bivše Jugoslavije, godinama unazad se vrlo retko pojavljuje u medijima - samo kada ima jasan povod. Već na samom početku karijere bilo je i više neko očigledno o kakvoj umetnici se radi, ali i zavodnici.

Malo je poznato da je "Doris" nadimak njenog punog imena Dorotea, a da se Dragović ne preziva već trideset tri godine, koliko je u braku sa bivšim vaterpolistom Mariom Budimirom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs