HONORAR JE NE ZANIMA, JASNO JE REKLA "NE": Ona je jedina pevačica sa srpske estrade koja odbija da peva na svadbama

Nju cena nastupa na svadbi ne zanima, jednostavno, jasno je dala doznanja da ona ne peva na takvim slavljima

Celebrities
Autor:
HONORAR JE NE ZANIMA, JASNO JE REKLA "NE": Ona je jedina pevačica sa srpske estrade koja odbija da peva na svadbama
Svadba, Foto: Shutterstock

Svi dobro znaju da pevači od svadbi najbolje zarađuju i da imaju vrhunske prihode od gostovanja i pevanja po svadbama.

Ovi privatni događaji predstavljaju ne samo značajan izvor zarade koja je prethodno ugovorena, već i silne bakšiše koje obično dobijaju. Međutim, i pored ove široke prakse, postoji jedan izuzetak u svetu domaće muzičke scene, a to je Dragana Mirković, pevačica koja je izabrala odlučno da se distancira od ovakvih nastupa.

Dragana Mirković
foto: Kurir / Dragana Udovičić

Dragana Mirković je uporno odbijala sve ponude da nastupa na svadbama i sličnim veseljima, bez obzira na to čija je proslava u pitanju. Čak i kada su joj nudili veoma visoke honorare za ovakve kratkotrajne angažmane, ona nije bila sklonjena da promeni svoj stav. Izdvajajući se kao jedna od najvećih zvezda na Balkanu, Dragana je ostala dosledna svojim principima i osećanjima prema svojoj muzici.

Ona je čvrsto uverena da su njene koncerte i izvođenje vlastitih hitova, ono što je doista ispunjava i čini srećnom. Još od početka svoje karijere, kada je prvi put stupila na scenu sa "Južnim vetrom", Dragana je gradila svoj identitet kao umetnik i nastavila svoju solo karijeru sa istom strašću i predanošću.

Dragana Mirković
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Iako je mogla da postigne velike finansijske dobitke izvodeći svoju muziku na intimnim događajima poput klubova i kafana, Dragana je retko pristajala na takve nastupe. Njena pojava u takvim ambijentima gotovo je rijetkost. S obzirom na njen status jedne od najbogatijih pevačica, Dragana često ističe da je muzikom zadržala svoju strast i posvećenost prema svojoj publici, umesto da je muziku koristila isključivo kao sredstvo za finansijski uspeh.

Poznato je da ćerku nije vaspitavala u materijalnom duhu. Čak je jednom pominjala da je devojka skromna i da ne želi da nosi njene haljine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs