princ albert i nikol koste

POSTOJI 1 ŽENA KOJU JE VOLEO VIŠE OD SVIH: Zbog nje je doveo KRUNU u opasnost, ne može da je KONTROLIŠE, a supruga BESNI

Najveća ljubav princa Alberta nije njegova supruga princeza Šarlon, već navodno njegova bivša ljubavnica sa kojom ima vanbračnog sina...

Vip priča
Autor:
POSTOJI 1 ŽENA KOJU JE VOLEO VIŠE OD SVIH: Zbog nje je doveo KRUNU u opasnost, ne može da je KONTROLIŠE, a supruga BESNI
Princ Albert i princeza Šarlin od Monaka, Foto: Photo Image Press / Splash / Profimedia

Buran ljubavni život princa Alberta od Monaka poznat je celom svetu, a šuška se da s ljubavnim izletima nije prestao ni kad je oženio svoju suprugu, Šarlon Vitstok, koja je zbog uvek potištenog izraza lica, ali i suza na njihovom venčanju, brzo stekla nadimak "najtužnije princeza".

Albert je u braku s Šarlin od 2011. godine i sa njom ima dvoje dece, princa Žaka i princezu Gabrijelu, a iako sad u javnosti deluje kao posvećen otac, poznato je da je ranije otvoreno imao ljubavnice kao i da ima dvoje vanbračne dece koje je priznao.

Nikol Koste
foto: INFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

Svoje najstarije dete, 31-godišnju Jazmin Grejs Grimaldi, dobio je s konobaricom Tamarom Rotondo, a iako s ćerko odnos redovno održava, njena majka se drži dalje od očiju javnosti. To nije slučaj s majkom njegovog prvog sina, Aleksandrea Grimaldija, nekadašnjom stjuardesom Nikol Kostom koja itekako voli da se pojavljuje u medijima, a nije joj strano da podbode ni princezu Šarlin, suprugu svog bivšeg ljubavnika.

Nikol i Albert se se upoznali 1997. godine na letu iz Nice u Pariz gde je ona radila, a on bio jedan od VIP putnika.

- Uvek sam radila u prvoj klasi pa sam bila naviknuta na VIP goste. Kada sam ugledala Alberta, naši su se pogledi sreli i ja sam odmah znala da je ovo drugačije. Imao je određenu auru i odmah smo se svideli jedno drugom, ispričala je kasnije Nikol u intervjuu za Dejli Mejl.

Albert joj je tada tražio broj telefona, a ubrzo nakon toga su započeli tajnu vezu. Tajno su se viđali punih šest godina, a raskinuli su, navodno, tek kad je princ Renije, Albertov otac odlučio tome da stane na put. 2003. dobili su sina Aleksandrea za kojeg je javnost saznala tek dve godine kasnije.

Renije se pobrinuo i da njegov nezakoniti unuk nikad ne dođe na tron, amandmanom kojim je u monegaški ustav uključeno pravilo da vanbračna deca ne mogu biti naslednici prestola.

Iako Nikol i Aleksandr u novijim intervjuima govore da je Albert dečaka prihvatio iz prve, to nije sasvim tačno. Naime, iako se princ navodno za sina finansijski brinuo u prvim godinama njegovog života i da je obećao da će ga priznati ako DNK test dokaže da je njegov sin, ali kada to nije učinio, Nikol je izašla u medije.

Albert se primirio do očeve smrti, ali prvom prilikom je priznao sina. Nikol je u medije izašla s njihovom pričom 2005. godine, samo mesec dana nakon smrti princa Renijea, a Albert ga je priznao u julu iste godine, nedelju dana pre svoje službene krunidbe. Godinu dana kasnije priznao je i ćerku Jazmin Grejs Grimaldi.

Šest godina kasnije princ je oženio Šarlin Vitstok koja, čini se, Nikol nije podnosila od starta. Tri godine kasnije je izašla u medije s tvrdnjama da Albert ne viđa sina otkako se oženio.

Nikol Koste
foto: Profimedia

‘Žao mi je što to moram da kažem, ali Albert nije video Aleksandrea od kratke posete u septembru’, otkrila je u intervjuu u aprilu 2014.

"Postalo je nemoguće otkako je oženio tu devojku. Pitam se kako se oseća nova supruga, ali ja moram da mislim na svoje nevino dete. Ne želim je napadati, ali mislim da je to samo ljubomora, ne znam zbog čega. Prošla sam pakao boreći se za ime svog sina i njegovu budućnost’, rekla je tada.

Mnogi su Nikol zamerili njene javne komentare vezane za Šarlin, ali njen brak s Albertom za bivšu ljubavnicu je značio velike životne promene.

"Patila sam nakon venčanja jer su me neki pripadnici visokog društva prestali zvati na svoje zabave ako su princ i princeza bili tamo. Mislili su da će to stvoriti neprijatnost. Puno je zlobnih tračeva u Monaku. To je predivno mesto, ali mali svet. Previše njih se boji da će ispasti nelojalni prema kruni. Jednom sam bila pozvana na zabavu na jahti, a neki od prisutnih su smatrali da ne smem da budem tamo jer bi princ i princeza mogli odlučiti da svrate na piće’, ispričala je Nikol.

Šarlon je otvoreno kritikovla više puta pa je tako jednom prilikom izjavila da nju ljudi u Monaku više vole nego princezu, a javno ju je prozvala i zbog odnosa prema njenom i Albertovom sinu.

"Što se tiče Šarlon, ne volim da nas upoređuju. Ipak, trebamo se podržavati. U našoj situaciji diplomatija bi trebalo da prevlada. Ali tokom njenih susreta s mojim sinom doživela sam stvari koje su me šokirale. Na primer, kada Albert nije bio tamo, Šarlin je premestila sobu mog sina u krilo za sobarice. Kao majka, ne mogu to opravdati - poručila je jednom prilikom, a princ Albert je navodno pobesneo kada je saznao da je to rekla medijima.

1 / 9 Foto: Profimedia

Aleksandr Grimaldi nedavno je proslavio 20. rođendan, a Nikol nije propustila da objavi fotografiju na kojoj se vidi da je na proslavi bio priustan i princ Albert.

Podsećamo, puno je pažnje privukao i redak intervju koji je mladi Aleksandr dao za francuski Point de vue u kojem je govorio i o odnosu s ocem.

Istakao je da mu smeta kad ga se naziva nezakonitim sinom princa Alberta.

- Kada sam se rodio, niko od mojih roditelja nije bio u braku i nisu počinili preljubu’, rekao je Aleksandr i dodao da je za njega uvreda kad ga tako nazivaju.

- Moj otac je jednako u mom srcu kao i moja majka. Oni su brižni roditelji, ja sam srećan’, rekao je o odnosu s ocem, a na pitanje kako to da nosi očevo, a ne majčino prezime odgovorio je:

- Moj otac se zove Grimaldi, logično je da se tako i ja zovem. Moj otac me je priznao nedugo nakon rođenja bez prisiljavanja suda ili medija - rekao je mladić.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs